Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Az egykezes húzódzkodás is...

Az egykezes húzódzkodás is alkalmas izomépítésre, mint a súllyal húzódzkodás, vagy ez inkább "mutatvány jellegű" gyakorlat?

Figyelt kérdés

2024. ápr. 21. 03:49
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Igen, mert a legtöbb ember, a kényelmes gépes edzést választja a kemény edzés helyett. Én nem vagyok a legtöbb ember.
2024. ápr. 22. 00:13
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

"legtöbb ember, a kényelmes gépes edzést választja a kemény edzés helyett. Én nem vagyok a legtöbb ember"

Rengetegszer látok embereket 70-80 kiló fölötti munkasúlyokkal szériázni csigás lehúzásban teljes mozgástartománnyal. Továbbá rengetegszer látok embereket úgy húzódzkodni, hogy változatlan testsúllyal tíz év alatt nem lettek képesek 4-5 FÉLismétlésnél többre. Akkor ki a kényelmes?

Ne érts félre, én sem vagyok a gépek imádatának a híve, de nem annyira fekete-fehér ez a téma, hogy "aki gépen edz, az egy kényelmes kislány, aki meg nem gépen edz, az egy kemény viking". Szeretnéd, ha ilyen egyszerű lenne, de ennél sajnos több kell ahhoz, hogy kemény viking legyél. Például erő, izom és konzisztens munka rohadt hosszú éveken át.

2024. ápr. 22. 00:33
 13/22 anonim ***** válasza:

Azta, de menők vagyunk!😆

És szerinted a legtöbb ember azért végez különböző lehúzásokat, mert a kényelemre hajt, és a gépeken nem lehet keményen edzeni?

De örülünk kérdező, hogy te nem keveredsz a pórnéppel, hiszen nem vagy a legtöbb ember, és neked kizárólag a legkeményebb húzódzkodási forma a megfelelő.🤭

2024. ápr. 22. 09:06
 14/22 anonim ***** válasza:

én is inkább a lehúzást választom huzi helyett

egyszerűbb súlyt rakni a csigára mint h magamra aggassak 20-30kilókat

2024. ápr. 22. 12:10
 15/22 A kérdező kommentje:

Egy lehúzó gép többszázezerbe kerülhet, a húzódzkodó súlyövet meg párezerért meg lehet venni.

Az az edzésfilozófiám, hogy csak szabad súllyal edzek.

2024. ápr. 22. 18:49
 16/22 anonim ***** válasza:

Azért ez a filozófiád, mert nincs pénzed kondibérletre, otthonra gépeket vásárolni pedig pláne nincs?

Egyébként én is otthon edzek, és nekem is az a filozófiám, hogy a szabadsúlyos gyakorlatok élvezzék a prioritást a gépekkel szemben, de azért vettem gépeket is.

2024. ápr. 22. 19:22
 17/22 anonim ***** válasza:

Ne már ez csak kifogás

10ezerbol vettem csigat meg kotelet felakasztottam a huzodzkodora es vettem kotelet.ratekertem.megkotottem karabiner es fogantyu tarcsak mehet a lehuzas otthon is...

Nem nagy pénzből kb 1-2 havi kondi bérlet.

Huzodzkodás jo gyakorlat de izomépítéshez kevesbbe veszi igenybe a csigas lehuzas mas izmokat mint a törzs

2024. ápr. 22. 22:14
 18/22 anonim ***** válasza:
De te kérdező ha tudnál egykezes huzodkodast nen kerdeznel ilyet de nem us fogsz tudni
2024. ápr. 22. 22:16
 19/22 A kérdező kommentje:
Edzőterembe járok edzeni. Van lehúzó gép. Nem szoktam használni, súlyövvel kötök súlyt magamra és úgy húzódzkodok.
2024. ápr. 22. 22:37
 20/22 anonim ***** válasza:
Én a plusz súlyos húzódzkodás mellett csigás lehúzást is végzek. Mindkét gyakorlat kiváló.
2024. ápr. 22. 22:55
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!