Adam Security fizikuma elérhető naturálban?
Figyelt kérdés
#biztonsági őr #Adam Security
2023. dec. 24. 02:04
2/12 anonim válasza:
Már én is akartam kérdezni.Penge a pacek a gyereknek.
3/12 anonim válasza:
Kizárólag annyira, mint Tibi szekuriti fizikuma.
4/12 anonim válasza:
Persze, annyira naturál, mint Papaszita
5/12 anonim válasza:
6/12 anonim válasza:
Én csak azok vagyok meglepődve, hogy az emberek szerint ez egy jó fizikum. Lába nincs és zsíros mint az állat..
Egy "átlag" ember számára ez a fizikum impresszívnek számít?
7/12 anonim válasza:
hat figyelj, nagydarab az átlag ember nem nézi a szeparáltságot se arányosságot nekik izmos mindenki az is akinek csak széles a válla de 60kg.de ha széles a válla akkor "nagydarab".nem kell ezzel foglalkozni
8/12 anonim válasza:
Ez a tipikus cickány gyúrós, "nagy legyek azt jól van", közben meg egy telefosott búvárruha.
9/12 anonim válasza:
Tipikus cigánykokszos, napo-dana-metiltesztó, minden ami szemes és vizesít
10/12 anonim válasza:
*A kérdésedre amúgy az a válasz, hogy nem, mert látszik hogy tiszta víz - bőven természetellenes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!