A my proteint vagy a pure gold fehérjeporait ajánljátok?
Kb egykutya a kettő.
Három harmad youtube csatornán keresztül szinte mindig van valami jó kuponkód a myproteinhez.
Egyforma minoseg szempontjabol.
A myproteinnel van havi 1x 2 nap akcio minden honapban es arban az eri meg legjobban. Illetve a tasakos minták nsgyon hasznosak. Inkabb picit dragabb aranyarban tudsz venni mintat mimt beruhahni rogton egy kilosra es aztan nem izlik.
Minőségre szerintem is ugyanaz.
Puregold-ot azért szeretem, mert az mindig ugyanannyiba kerül, nagy kiszerelésnél kijön 6000 körül egy kiló, meg kb az összes íz finom (meg nem csak a megszokott csoki, vanília, eper van), meg jól is oldódik.
A myprotein egy premium márka lett, a puregold meg kb csak van. Nem értem hogy lehet összehasonlítani a kettőt.
Nem az ON gold standard-ot akartad írni?
Egyforma árban vannak kb én mindkettőt próbáltam már szerintem egyiknek sincs várzs hatása én amondó vagyok még mindig legjobb a tiszta tápanyagból kinyert fehérje ami nincs tele nyomva édesítő szerrel
Mint pl csirke mell túró hüvelyesek marha bla bla de ha mindenképpen fehérje port akarsz akkor az inkább tejsavo legyen ne pedig szoja az egy igazi f*s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!