Mit csináljak az edzőteremben az első napomon?
Sziasztok! Egy-két napon belül legkésőbb szeretnék elkezdeni edzőterembe járni a nővéremmel. Azon gondolkodtam, hogy pontosan amikor lemegyek oda, előtte mit kell pakoljak, mire számítsak, milyen edzésformákat válasszak? Csak mert a nővérem azt mondta eddig ő csak a futópadokat használta, mert kicsit fél még használni a gépeket.
Másrészt hogy jussak túl azon, hogy izgulok hogy mit gondolnak majd ott rólam?
UI.: 18 alatti fiú vagyok, 176 cm és 62 kg. :)
Igazából a szemelyi edzőt nem kell fopyamatosan foglakoztatni.
Pár alkalom elég ahoz, hogy: Megnézze milyen szinten állsz.
Hova szeretnél jutni.
És utána havonta megnezi mi van veled.
Nyilván ha rákapsz és testépitő versenyre készülsz vagy dagi vagy és fogyni szeretnél 200kg-ot akkor napi szinten kell a segitsége de szerintem ez nem áll fenn.
Nem felesleges elkezdeni személyi edző nélkül:"d nem egy atom fizika.ez amúgy
Mai.vilagba beirod netre amit.akarsz ott a.google. meg a youtube elkezdesz átfogó edzéseket csinalni mellyel a mozgás kordinaciodat fejleszted kisebb sulyokkal először majd ahogy latod kezded egyre jobban erteni amit csinalsz es ugyesebben vegre hajtani emelgetsz a sulyokon.
Alapokra epitkezél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!