Sosem érzem a mellem...?
Tisztában vagyok vele, hogy nem akkor jó egy edzés ha érzed, hogy bedurranak az izmok és izomlázad lesz, viszont már ott tartok, hogy nem emlékszem a legutolsó alkalomra amikor bármit is éreztem volna a mellemnél és csakis a mell-fókuszú gyakorlatoknál fordul elő.
A fekvenyomó padnál akármilyen kicsi súllyal dolgozok, múltkor például csak 60x12-t csinálgattam, de a tricepszem és a vállam adta fel, a mellembe kb semmit éreztem. Tárogató ugyanez. Kipróbáltam, hogy nevetséges súlyokkal, 15-20 kilókkal lassú, fókuszáltan csináltam, de csak a karom, vállam alsó része fárad el 18 ismétlés után is. Nagy súlynál szinten ugyanez.
Igazából csak érdekel, hogy ez mennyire normális, mert borzasztóan frusztrál hogy minden gyakorlatnál érzem amire éppen edzek, de a mellemnél mindig valami más dolgozik.
Nem igazán.
A karomban, vállaimban látom a legnagyobb fejlődést, a melleimet ugyanúgy gyengének érzem, szerintem az ront le a legjobban vizuálisan
Vagy rossz a mozdulat amivel a mellgyakorlatokat csinalod es tudat alatt csalsz es mas testreszekre terhelsz
Vagy egyenetlenul fejlett a karod es a melled es hiaba van csak minimalis kar az adott gyakorlatban, azt erzed
Vagy nincs megfelelo testtudatod es meg nem alakult ki hogy erezd a mellet
Egyszerű mint a pofon.Ha nem érzed a célzott izom munkáját,hanem más izmokat,akkor nem jol csinálod.
Teljesen mindegy hogy azt irod:lassan,kontroláltan..
Ha nem érzed,akkor rossz a kivitelezés.Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!