Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen műanyagból készült a...

Milyen műanyagból készült a shakered? (Az alján nyilas háromszögben van egy szám, azt kell nézni. Márkát is írj légyszi.)

Figyelt kérdés
2023. nov. 13. 14:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Kíváncsi vagyok miért fontos ez? :)
2023. nov. 13. 20:31
 2/4 A kérdező kommentje:
Mert vannak káros és biztonságos műanyag típusok, kíváncsi vagyok, milyen shakert nem ajánlott használni.
2023. nov. 13. 21:00
 3/4 anonim ***** válasza:

,, kíváncsi vagyok milyen shakert nem ajánlott használni"

És azzal ha most mindenki leírja neked a számot, akkor tudni fogod? Mert nem, nem fogod tudni. 😀

2023. nov. 14. 06:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem túl aggódod a dolgot. Ha káros lenne bármelyik is, nem kerülhetnének forgalomba. Egy gyár sem kockáztatná meg. Nem hinném, hogy bárki is belehalt abba, hogy éveken át shakert vagy bármilyen egyéb műanyag poharat vagy étkészlet használt. Aztán ott van a többi egyéb használati tárgy is, amiket nap mint nap használ az ember: billentyűzet, fogkefe, TV kapcsoló és még sok más.
2023. nov. 14. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!