Szteroidot szedhet?
Figyelt kérdés
A barátom 3 hónaoja jár konditerembe egy tarsasággal. Azt tudom hogy feherjeport, vitaminokat szed, változtatott az étkezésén. Az utóbbi kb másfél hónapban teljesen kifordult magából. Hatalmas dührohamai lesznek a legapróbb dolgok miatt, verbálisan agresszív, és elkezdett úgy kezelni, mint egy idegent. Lehetséges hogy szteroidot is szed?2023. nov. 13. 12:47
1/8 anonim válasza:
Lehetséges. Honnan tudjuk? Te ismered. Lehet, hogy szteroidhasználat miatt, de lehet, hogy csak simán 3 hónap kondizás után már Ronnie Colemannek hiszi magát, és ezért teszi a keményt, vagy csak szimplán egy gyökér a barátod. Mi ezt nem tudhatjuk.
2/8 A kérdező kommentje:
1-es olvass figyelmesebben! Teljesen kifordult önmagából. Azt is írtam én feherjeporról és vitaminokról tudok. Szövegértelmezés nem megy?
2023. nov. 13. 13:24
3/8 anonim válasza:
"Teljesen kifordult önmagából"
Akkor még egyszer leírom: ez bármitől lehet. Honnan tudjuk, hogy mitől van? Nem ismerjük ezt a valakit, te élsz a környezetében.
"feherjeporról és vitaminokról tudok"
És ennek mi köze a tárgyhoz?
4/8 A kérdező kommentje:
Leírtam mióta ilyen!
2023. nov. 13. 13:32
5/8 anonim válasza:
az 1es leirta a lehetőségeket. vagy azok vagy valami más
nem tudjuk
7/8 anonim válasza:
Lehet,igen.Vagy csak simán kijött belőle a lappangó idióta,mert megnőtt az egoja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!