Aki 30-35 évesen kezdett gyúrni, el lehet érni azt a frissességet, életerőt, mint 20 évesen, vagy annyira jó már nem lesz?
Figyelt kérdés
2023. szept. 22. 18:40
1/9 anonim válasza:
Szerintem nem lehet. 30 felett évi 1% a hanyatlás. Hormonszint is csökkenni kezd, ízületek sem olyan rugalmasak satöbbi. Nyilván aki a húszas éveiben lusta volt, és 30 felett sportol, az úgy éli meg, mintha jobb lenne, de amúgy nem az.
2/9 anonim válasza:
Jah és, tapasztalatból írtam. 18 éves koromtól fizikai munkát végeztem ilyen 23-4-ig. Aztán jött egy könnyű munka, majd 26 évesen kezdetm el gyúrni. Most 32 vagyok. Megvan az erő és a rugalmasság még azért bőven, de érezni, hogy nem olyan na....
3/9 anonim válasza:
Simán
1es
"Hormonszint is csökkenni kezd". Mi az, hogy a hormonszint csökken?
4/9 anonim válasza:
Állóképesség, edzettség igenis lehet sokkal jobb. Az ízületek állapota viszont valóban rosszabb már.
5/9 anonim válasza:
29 évesen kezdtem még pár éve, nekem ég és föld volt. Persze gyúrással együtt megtanultam mobilizációs, jóga szerű gyakorlatokat is. Nagyon alultáplált voltam amikor kezdtem, de ezzel együtt annyira rugalmatlan hogy néha reggelente alig bírtam az ágyból felkelni és így oldalasan gurultam ki és hasonlók. Most olyan súlyokkal guggolok fájdalom vagy kényelmetlenség nélkül amire rá se mertem volna nézni. Ha jól csinálod össze lehet kapni magad. Mondjuk nem tudom te milyen voltál 20 évesen, én voltam kb. 60 kiló, instant levesen és alkoholon éltem.
6/9 anonim válasza:
Szerintem is érezni már, hogy nem olyan, talán a regeneráció se olyan.
Én 20 éve edzek, 35 éves vagyok.
7/9 anonim válasza:
#1 az állóképesség, reflexek, és a robbanékonyság az valóban romlik. viszont amit leírtál ebben a formában fszság.
haverom 45 évesen kezdett el tornázgatni. Egy rendes fekvőt nem tudott megcsinálni csak úgy hogy térdei lent voltak. 8 hónapra rá már a levegőbe tudta dobni az egész testét fekvő közben és tapsolni is közben.
8/9 anonim válasza:
Aki 20 on évesen minden hétvégén sakálrészegre issza magát,bulizgat,fényévekre lehet egy 35 évestől,aki sportol és egészségesen él.
9/9 anonim válasza:
39 évesen közel életem legjobb formájában vagyok. Egyénfüggő. Van velem egykorú haverom, aki a 180-182 centijéhez van vagy 130 kiló "nemizom". Természetesen rengeteg múlik a genetikán is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!