Hány hát gyakorlatot szoktatok csinálni?
Figyelt kérdés
Én max 4-at, lehúzás csigán a széles hátizomra, csigás evezés a "vastag" hátizomra, húzódzkodás mert szimplán szeretem, és vállvonogatás a csuklyás izomra.2023. szept. 17. 23:28
1/5 anonim válasza:
Én egy vertikális húzást (plusz súlyos húzódzkodás) és egy horizontális húzást (melltámaszos evezés rúddal). Két ellentétes irányú gyakorlattal már simán be tudod vinni a fejlődéshez szükséges elegendő intenzitást/volument. Csuklyára meg jelenleg nem végzek izolációt, mert a nyomások és a vállgyakorlatok által amúgy is annyira terhelt, hogy egy shrug már mozgásszervi problémával járna.
2/5 anonim válasza:
Mostanában T rudas evezés, seal row (bocs nem tudom mi a neve) és húzódzkodást szoktam. Nekem a T rudas sokat segített, hogy érezzem a trapézt mert gépen nem bírom kiengedni a vállam előregörnyedés nélkül
4/5 anonim válasza:
Én is a húzódzkodást preferálom, csak nekem alsó pozícióban mindig kiakad a vállam ez mitől lehet?
5/5 anonim válasza:
Heti 12 sorozat megy hátra, 3 gyakorlatból hozom össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!