Mitől fáj a csuklóm?
Figyelt kérdés
Már elég régóta akadályozza a súlyok növelését a csuklófájdalmam. Csak bicepszezésnél fáj, de lassan már a bemelegítésnél is, vagy ha megemelek egy francia rudat (súlyok nélkül). A kisujjam vonalában fáj a csuklóm egy pontja. Próbáltam már sokmindent, figyelek arra, hogy ne mozogjon a csuklóm bicepszezés közben, próbáltam a scottpadot is, mindenhogy fáj. Érdemes lenne csuklószorítót vennem? Eddig nem mertem, mert yt-on az egyik orvos mondta, hogy kezdőként nagyon ellenjavallott, mert még jobban el fog gyengülni a csuklóm.2023. szept. 10. 11:12
1/5 anonim válasza:
látatlanban ez így passz
menj el egy edzőhöz és nézze meg hogy bicepszezel, lehet hátrahajlik a csuklód csak neked fel se tűnik, vagy ilyesmi.
csak bicepszezésnél fáj?
2/5 anonim válasza:
illetve egyenes rúddal bicepszezel?
mert attól szinte mindenkinek fáj a csuklója.. 1kezesekkel vagy franciarúddal érdemes.
3/5 A kérdező kommentje:
Igen. Eleinte fekvenyomásnál is fájt, de az nem jelentkezik már nagyon régóta.
2023. szept. 10. 11:18
4/5 A kérdező kommentje:
Nem egyenessel, francia rúddal. Már az üres rúd tartásától is fáj. Illetve egykezessel is, amikor vízszintes állásba kerül a súly. Kalapács bicepsz nem fáj.
2023. szept. 10. 11:19
5/5 anonim válasza:
hát akkor csak kalapácsbicót csinálj és meg van oldva..
de ez érdekes hogy más alsó madárfogásos gyakorlatoknál se fáj mint pl a húzódzkodás vagy a lehúzás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!