Lehetséges hogy valaki egy kúra után megtartja a tömeg és szálkásság nagy részét?
Az a kúra, ami után te naturál keretek mellett tudod tartani a felépített izomtömeget, az szart sem ért, maximum a hormonháztartásodat cseszte össze. Ha te egy kúra után naturálon meg tudod tartani a cuccal elért tömeget, akkor az azért van, mert egy deka izmot sikerült felépíteni a kúra által, márpedig egy deka izomért nem igazán éri meg szerhez nyúlni. A kémiának pont az a lényege, hogy általa olyan szintet el lehet érni izomzatban, ami naturálon esélytelen lenne.
Egyébként "egy részét", egy nagyon kis töredékét talán meg lehetne tartani naturálon is, de a tapasztalatok azt mutatják, hogy aki doppingra adja a fejét, az kiürülés után olyanra esik vissza, mintha most kezdte volna a konditerembe járást.
Jól gondolod, plusz már önmagában a "laza anavar kúra" koncepció rámutat arra, hogy neked eszedbe ne jusson koxot keresni. Maxold ki inkább a naturál határaidat.
Egyébként a moderátorok imádják az ilyen kérdéseket.
Tudom sajnos, régen több koxos kérdést lehetett kitenni
Na jólvan majd ha elértem amit maximum ellehet majd újra fontolóra veszem akkor a dolgokat
Anavart magyarba nem fogsz kapni jót. Csak külföldön.
Önmagában nem hoz semmit. Inkább a formád javul ha már van izomtömeged. Segít szálkásodni,való igaz amik a tanulmányok is mondanak hogy a hasi zsírt is jobban megcélozza.
Használtam már jó fajta anavart, igazából olyan mint a stana csak gyengébb jóval és nincsen izületi fájdalom és a májra is kevésbé káros.
Normál ésszel csinált PCT-vel megtudod tartani a felszedett nyereség nagyobb részét kúra után. Szokott súlyvesztés lenni ami általában víz,és erőben is visszaesés.
Lehet jót szerezni mindenből de nem itt :D
Ha kokszról kérdezel ne itt kérdezz. Hanem komolyabb oldalakon ahol nagyobb a szakértelem a témában: Evolutionary.org,uk-muscle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!