Mennyi időbe telik átlagosan egy teljes testes edzés?
Figyelt kérdés
Nekem körülbelül 90 perc szokott lenni. Ez normális?2023. aug. 5. 12:45
1/6 anonim válasza:
Valahol 40-120 perc között van ez az átlag.
2/6 anonim válasza:
Én órákat kínlódtam vele. Jobb egyszerűbbre fogni, a 90 perc az sztem átlagos, belefér. Hány gyakorlatot csinálsz?
3/6 A kérdező kommentje:
Minden izomcsoportra 1 gyakorlat 3 sorozattal
Mell, hát, comb, vádli, váll, bicepsz, tricepsz, has
Mellre valamilyen nyomás, hátra lehúzás/húzódzkodás/evezés, vállra nyomás, lábra kitörés vág lábtolás, vadlira ülő vagy álló vádli, bicepszre francia rudas bicepsz vagy kezisulyzos, tricepszre csigás letolás vagy tricepsz nyújtás, hasra hasprés vagy lábemelés
2023. aug. 5. 14:14
4/6 anonim válasza:
Hja, akkor jó. Szerinte, reális a másfél óra.
5/6 anonim válasza:
Nekem 1/2 - 2 óra között van attól függően, hogy mennyire tudok haladni a gépek foglaltsága miatt.
Ezek vannak benne: tárogató, mellről nyomó 2 féle, csigás lehúzás széles / szűk, csigás evezés, csigás letolás kötéllel, vállból nyomó, oldalemelés, vállvonogatás, combfeszítő, álló vádli, hiperhajlítás.
6/6 Lazy Lover válasza:
Nem időre edzünk de 1 óra alatt le lehet tudni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!