Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Egyhavi kezdő edzéstervre tipp?

Egyhavi kezdő edzéstervre tipp?

Figyelt kérdés

El szeretnék kezdeni edzeni. Régen brutál erős voltam, sportoltam sokat, úszó voltam, de természetesen szárazföldi edzés is ment.

Krónikus betegség és gyógyszerek miatt az elmúlt években sokat fogytam és hát gyengültem is, 26 éves férfi létemre néhány fekvőtámasz már komoly megerőltetést jelent.

Pár hónapja voltam párszor konditeremben, mert muszáj volt (egyetemi kötelező tesi), ott 50kg-mal tudtam azért normálisan fekvenyomni, 8-10 kiment.

Most rászántam magam, hogy elkezdjek járni kondiba, hogy ezt a szánalmas erőszintemet javítsam, viszont magamat ismerve legalább 1 hónapra előre meg kellene terveznem a dolgot, hogy azt be is tartsam, a randomkodás sosem ment. Ehhez kérnék segítséget!

Ti a helyzetemben mennyit és hogyan edzenétek?

2023. aug. 4. 18:46
 1/2 anonim ***** válasza:
53%
2023. aug. 4. 18:56
 2/2 anonim válasza:
36%

Erdemes lenne felkeresned egy szemelyi edzot aki ir neked egy szemelyre szabott edzestervet. Kezdesnek szerintem megfeleloek a teljes test edzesek, also testre es felso testre is kulon-kulon 2-3 gyakorlatot amivel megerosodsz kezdokent. Kezdo szinten ezekkel teljesen jol lehet fejlodni :). Szerintem 1-3 honapig eleg heti 3-4x edzened.:D

(Persze ez csak az en velemenyem(nem vagyok edzo es meg csak 13 eves vagyok), nem latlak, nem tudom milyen az eroszinted, mennyit birsz, mennyi idod van edzeni, de igy altalanosan ezeket tudnam mondani)

2023. aug. 4. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!