Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi a konditermi edzés előnye...

Mi a konditermi edzés előnye és hátránya szívritmus szabályzóval?

Figyelt kérdés
2 napos korom óta vannak vizsgálatok és műtétek, viszont az orvos nem tilt a sporttól mondván csak óvatosan. Saját testsúlyos edzést csináltam kb 2 évig, szépen fejlődtem is viszont sajnos abbahagytam mert van egy olyan problémám hogy lusta vagyok egyedül...Gondolkozom konditermen mert azt hallottam ott előnyösebb az edzés jobban és szebben lehet fejlődni mint saját testsúlyos edzéssel, viszont az orvos szerint csak 2 kg-ig emelhetek amit azért nem hiszek el mert asztalosként igen nehéz dolgokat kell megemelni nap mint nap akár többször is és semmi bajom szerencsére, viszont szeretnék izmosodni
2023. júl. 20. 20:12
 1/3 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem beszélj egy edzővel, elmondod neki mi van, biztos találtok megoldást.
2023. júl. 20. 21:24
 2/3 anonim ***** válasza:
49%
edzovel? ne viccelj. 100/98 edzo egy felhulye fsz egy okj-vel a zsebeben. orvossal beszelj
2023. júl. 21. 16:41
 3/3 anonim ***** válasza:
2. Nyugi, diplomások között is bőven van félhülye, vagy teljes hülye. Lásd, testnevelés szakos tanárok egy jelentős része. Akinek inge, vegye fel nyugodtan.
2023. aug. 2. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!