1/9 anonim válasza:
Egyik élsportoló sem naturál. Focisták meg sosem buknak, túl sok pénz van benne. A focisták túlfizettek és a legjobb cuccra van pénzük.
2/9 A kérdező kommentje:
de mégis mire?növi?vagy miket érdemes egy focistának nyomnia
2023. ápr. 29. 15:52
3/9 anonim válasza:
Állóképesség kell elsősorban, ezért epo biztos megy. Erő is kell, növi is megy. Meg kitudja milyen új cuccok vannak amikről 10 év múlva fogunk csak hallani.
4/9 anonim válasza:
Élsportban nincs olyan, hogy naturál. Tök mindegy, hogy a világranglista első, vagy a négyszázadik, mind tele vannak.
5/9 anonim válasza:
ez a forma simán elérhető naturálban,nagy izomtömeg nincs rajta,csak szálkás.
6/9 anonim válasza:
Szerintem naturál, mostanában nem nagyon követem, de amikor a Bayernben játszott akkor láttam róla videókat, hogy elég keményen edz.
7/9 anonim válasza:
Ha van sport, ahol a testépítésnél jelentősen több gyógyszert alkalmaznak az atléták, az a labdajátékok. Magyar NBIII-as klubcsapatok botlábú hátvédjeiben ott egy komplett patika. Akkor szerinted Lewandowski, a lengyel válogatott kapitányaként és a Barcelona csúcskategóriás támadójaként naturál? Egy világklasszis focistának nem feltétlenül az izomtömegében fog látványosan visszaköszönni a több köbméter kémia, ettől függetlenül a vérképük tudna mesélni egy-két dolgot.
8/9 anonim válasza:
Ezert vannak sajat orvosai, es meg penzelnek, hogy jobb teljesitmenyt lathassanak
9/9 anonim válasza:
Ezen a szinten már senki sem naturál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!