Victor Richards volt minden idők legjobb genetikájával tendelkező testépítője?
Szerintem valamit biztosan sportolt, ez nem egy olyan test, amivel egész nap ültek a TV előtt és söröztek. Plusz a srác afroamerikai, tehát van egy kis előnye alapjáraton. A genetikája pedig szerintem remek.
De amúgy itt van Tyson, aki ezen a képen elvileg 13 éves:
6#
Nak adok igazat.Nem a meretekről beszélünk!!Sok elit van meg nagyobb tömeg főleg a mostaniak...de!!
Sergio Oliva csúcsgenetikájú volt.A testepítés örökös no1 helyezettje számomra.Sztem.Persze szubjektív egy kicsit a veleményem azt elismerem.De Arnoldénal sokkal jobb genetikája volt.Az a derékméret egyszerűen fenomenális és brutális!!
Súlyemelőkent is durván testépító fizikuma volt,pedig akkor még nem testépített.
Nezz meg képeket és érteni fogod amit mondok.
9#Flexnek is jó génjei vannak.Kis ,vékony izületei.
Azért is irtam h szubjektív ez egy kicsit.Mert van jópár remek genetikájú testépítő.Raadásul ugye nem ugyanabból a korszakból ami megint nehezebbé teszi h abszolút győztest vagy egyet emeljünk ki.Ezert is hülyeség összehasonlítani egy 70 es 80 as beli mr olympiát pldaul egy mostanival.Mostanra rengeteget fejlődött ez a sport.Az vitatható hogy jóiranyba e,de azért sokkal jobb gepek szerek új ismeretek segítik a mostaniakat ez viszont nem keves előnyt jelent egy régebbi sportolóval szemben.
Inkább az lenne a helyes ha azt mondanank hogy Flex,Sergio meg még jópáran tényleg kiemelkedőek/voltak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!