Haskeréknél miért az alsó hátamat érzem a hasam helyett? Baj ez?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 26. 00:05
1/9 anonim válasza:
Én is beszereztem, de ki sem merem próbálni, mert állítólag szétcseszi a gerincet. Meg rohadt nehéz vele edzeni. Szóval, inkább ott van csak úgy a polcon. Talán, majd egyszer ráveszem magam...
2/9 A kérdező kommentje:
Én is nagyon nehéznek érzem. Nem tudom, hogy én vagyok a gyenge, de 8 ismétlést alig bírok megcsinálni
2023. ápr. 26. 05:48
3/9 anonim válasza:
Hozzá értő felügyelete nélkül egyáltalán nem ajánlom, rengetegen kaptak már sérvet, mert nem megfelelő tartással erőlködtek haskerékkel.
4/9 anonim válasza:
Inkább talicskakerék ☝️ Az hatásosabb
5/9 anonim válasza:
Plank variációk és esetleg lábemelés miért nem elég amúgy egy hobbistának?
6/9 anonim válasza:
Mert a haskerék nem egy speciális csak hasat dolgoztató eszköz…
Gyakorlatilag a törzs, a láb, de még az összes karizom és a mell-hát, minden dolgozik a stabilizáláson, egy teljes test gyakorlat, mindemellett avatatlan kézben még rohadt sérülésveszélyes is, én mellőzném mindenki helyében amíg nincs meg az alap erőszint hozzá és nem áll ott egy kritikus edzőtárs, vagy személyi edző melletted.
8/9 anonim válasza:
Haskerék
Mi a f...
Sztem szettörne alattam az a xar.
Van lábemeles meg hasprés oszt jolvan.
A gerincemnek meg elég a felhúzás igyis az alsóhátam szanaszejjel van edzve
9/9 anonim válasza:
Ne aggódj, nem törne szét alattad.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!