Egy ilyen forma hozható még naturálban?
Figyelt kérdés
Az a szakállas srác, aki magyaráz. Egyszer posztolta is, hogy 169 cm magas, 90kg körüli testsúllyal.
2023. ápr. 15. 04:37
1/11 anonim válasza:
Nézhetem ahogy egy ilyen formát még hozol naturálban?
2/11 anonim válasza:
Az a szakállas srác 99%, hogy nem naturál. Illetve hogy kinek mi érhető el naturálon, az továbbra is teljesen egyéni. Mindenkinek más a testfelépítése, a testaránya, az anatómiája, a genetikája, az izületeinek vastagsága, a csontjainak hossza, az izomtapadásai. Ha neked nem egyeznek ezek a szakállas srácéval, akkor szteroiddal se fogsz így kinézni.
3/11 anonim válasza:
Nekem kokszosnak tűnik, a csuklya elég árulkodó pl. (ezzel nem azt mondom, hogy mindenki akinek nagy csuklyája van kokszol)
4/11 anonim válasza:
Nekem is kokszosnak tűnik, de talán szerintem talán hozható.
De ha hozható is, jó genetikával csak. Most egy Ronnie COleman forma is hozható kokszal, legalábbis neki sikerült. Ronnie Comennak (elírtam) sikerült hoznia Ronnie Coleman formát kokszal. De nem lesz mindenki olyan, sőt szinte senki.
5/11 anonim válasza:
Jobban megnézve, inkább 100% hogy koksz, legalábbis hajlok rá, hogy ez inkább 100%, előző vagyok.
6/11 anonim válasza:
Amúgy a csuklya durva, de nekem ránézésre fel sem tűnt, emelett a hatalmas és keres felkar mellett, hogy csuklya is van neki. Nézz a felkarjára, olyan rámnézésre 43-45 cm, és kerek!! Nézd azt a bicepszet, milyen gömbölyű.
És később olvastam, hogy 169cm és 90kg ez kizárt, hogy naturál, nem?
Ma 12:12 és 12:13 vagyok.
9/11 anonim válasza:
Menj oda és mérd le, hogy van e az 49. 43 azért kevés, de 49 talán sok.
10/11 anonim válasza:
De továbbra se értem, hogy ezen a fizikumon miért a csuklya ami szemet üt bárkinek is, a brutál nagy kerek felkar mellett. Meg a többi mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!