Szerintetek melyik a legjobb edzés előtti energizáló "bedurrantó" termék ?
Figyelt kérdés
Nagyon sok fajtát próbáltam már de sajnos azt veszem észre minden egyre drágább és egyre sza*abb. Nektek mi vált be ? Kedvencem a hot blood volt de nagyon gyenge lett és sokan mondják.2023. jan. 31. 22:09
1/5 anonim válasza:
Möggyűtté trókodni kicsit?
Ezen a fórumon már oda jutottunk hogy aki ilyen táplálékkiegészítős kérdést kérdez, az hatalmas bűn.
Csak nem tudom hogyan jutott ide,elvileg egy testépítő fórum.
Én amúgy ezt használom,naturál life time testéíptő és erősportoló vagyok,20 éve.
Reggel éhgyomorra
2g l-karnitin
5g arginin
5g glutamin
2g taurin
2g beta-alanin
Utána várok fél órát egy izmosabb kaja, majd irány edzeni.
Nem tudom ki milyen formában van itt, de erősebb izmosabb vagyok szinte mindegyiknél.
Csocsesz bocsesz, buci voltam.
2/5 anonim válasza:
Hot blood mar ezer eve szar :/ Mar nem hasznalok semmit, de nekem pl a Nitrox, Napalm, C4, Thor bejott meg par eve.
3/5 anonim válasza:
Régen hot blood volt jo. Nemreg kiprobaltam az ujat, szart se ert.
4/5 anonim válasza:
Az a a baj, hogy sok minden kivesznek belole, mert szivleallashoz vezethet.
Hat persze aki esz nelkul csinalja…
5/5 A kérdező kommentje:
Az első válaszolónak ! Nem trolkodni jöttem :) Normális kérdést tettem fel . A taurin kivételével én is szoktam ezeket reggel néha a beta alanin sem megy reggel hanem edzés előtt. Nálad mit jelent az edzés előtti izmosabb kaja ? Mindenkinek ment a zöld !
2023. febr. 1. 12:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!