Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Melyikkel érek többet ha...

Melyikkel érek többet ha mondjuk 1kmt teszek meg?

Figyelt kérdés
2022. dec. 21. 21:10
A kérdező szavazást indított:
Ha sétálok
Ha futok
Mindegy
16 szavazat
 1/8 A kérdező kommentje:
Az egészségem szempontjából
2022. dec. 21. 21:25
 2/8 A kérdező kommentje:
Mert mostanában keveset vagyok szabad levegőn
2022. dec. 21. 21:30
 3/8 anonim ***** válasza:

1km mondjuk nem túl sok, én kb 2x 2kmt teszek meg munkahelyig majd vissza. És ezen fellül edzek még :D

Ilyen pici táv nem hiszem hogy befolyásolja az egészséged max ha szépen növeled a távot az idő során.

2022. dec. 22. 12:04
 4/8 anonim ***** válasza:

1km durván 1000-1200 lépés. Ez semmi.

Majd ha napi 10-15-20 ezer lépéseid vannak, akkor esetleg el lehet gondolkodni, hogy mikor hasznos a futás és mikor nem.

Alapesetben viszont én nem futnék, mert a sétának szinte 0 regenerációs költsége van és könnyebben fel tudsz belőle épülni, mint a futásból.

Nekem napi 20.000 lépésem van, de nagyon ritka az, amikor futok, mert nehezebb belőle regenerálódni, mint a sétából. (mellette súlyzós edzéseim vannak, szóval nekem fontos, hogy regenerálódjak)

Mindkét verzióval ugyanazt éred kalóriaégetés szempontjából, csak a futással gyorsabb.

2022. dec. 22. 12:47
 5/8 A kérdező kommentje:
Csak példának mondtam az 1kmt
2022. dec. 22. 15:41
 6/8 anonim ***** válasza:
Mindenképp futva. Sétálva sok ember megtesz ekkora távot és semmit nem látszik az egészségén.
2022. dec. 22. 16:04
 7/8 anonim ***** válasza:

"Sétálva sok ember megtesz ekkora távot és semmit nem látszik az egészségén."

Mert mellette semmi másra nem figyel oda. Futhatsz te bármennyit, ha nem figyelsz oda az étkezésre, akkor semmi sem fog meglátszani rajtad. Ugyanez a sétánál, és bármilyen sportnál.

2022. dec. 22. 16:09
 8/8 anonim válasza:

Attól függ mit akarsz.

Mindkettő jó az egészséged karbantartására.

Ha stresszes vagy,akkor sétálj.Az lenyugtat.

Ha kitartást akarsz növelni és boldogság hormonokat érezni,akkor fuss.

Ennyi

2022. dec. 27. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!