Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Bunkó vagyok, ha szólok a...

Bunkó vagyok, ha szólok a konditeremnek, hogy szerezzenek be nagyobb súlyokat?

Figyelt kérdés

2 teremben edzek, mivel kollégista vagyok. Hétköznap is máshol, illetve hétvégén is.

Mindkét teremben az a probléma, hogy az egyik teremben a legnagyobb kézisúlyzó 25kg, míg a másikban 26kg.

Tény, hogy nem járnak olyan emberek, akik akár ezeket is használnák, de nekem speciel 25kg és 26kg semmi..

Még talán vállból nyomásnál elég egy ideig, de ez is csak akkor, ha nagyon lassítom a gyakorlat kivitelezését.

Fekvenyomáshoz mondanom sem kell, hogy semmi ez a súly..

Az egyik teremben már megoldottam a problémát, mert addig nyaggattam a vezetőket, hogy legalább 2db súlyzórudat kerítsenek már (50mm átmérő) és erre pakoljak tárcsákat.

A másik teremben is ezt szeretném, hogy legyen, viszont elég rosszul érzem magam, hogy én kérek meg egy edzőtermet erre, már másodjára.

Sajnos más terembe nincs lehetőségem menni. Örülök, hogy ahová járok tanulni, ott van a városban konditerem. A hétvégi konditerem pedig egy köpésnyire van tőlem.

Mi erről a véleményetek? Veletek is előfordult már ilyen?

2022. dec. 10. 18:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
54%
Nagyon egyszerű: járj máshova. A Scitec goldban pl 100 kilós kézisúlyok is vannak, az a terem egy jó udeig megtenné neked
2022. dec. 11. 13:43
 12/13 anonim ***** válasza:
32%
Ők ezt szolgálják, ha neked nem felel meg, menj másik terembe, vagy szerezz be magadnak súlyokat.
2022. dec. 12. 07:48
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ hogyan csinálod. Nagyképű ne legyél, nekem ez jön le az írásodból, de ezt félretéve ha megjegyzésként, vagy kérésként mondod nem lehet baj.
2022. dec. 12. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!