Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hány évet kell gyúrnom ahhoz,...

Hány évet kell gyúrnom ahhoz, hogy úgy nézzek ki, mint Cristiano Ronaldo?

Figyelt kérdés

[link]

188cm magas vagyok és jelenleg 78kg.

2022. dec. 6. 22:07
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
91%

nem sokat

azzal viszont meg fog gyűlni a bajod, hogy ilyen alacsonyra tornázd a testzsírszázalékot

2022. dec. 6. 22:10
 2/15 anonim ***** válasza:
76%

Olyan hatalmas tömeg nincs rajta,de tény hogy szép szálkás eres formája van.

Ilyen szálkássághoz azért más is kellhet.

Két egyforma genetika viszont nincsen,így nem tudni hány évet kéne gyúrnod,és most milyen az alkatod,edzettségi szinted,korod...

De jó ha van előtted példakép mert segít motiválni :)

2022. dec. 6. 22:15
 3/15 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! 24 éves vagyok, egy hónapja kezdtem edzeni. Van rajtam valamennyi izom, mert régebben sportoltam, bár nem gyúrtam. Figyelek az étkezésre és becsületesen csinálom az edzéseket.

Amúgy nem akarok ilyen szálkás lenni, elégedett lennék egy ilyen formával is:

[link]

2022. dec. 6. 22:20
 4/15 anonim ***** válasza:
91%
A gyerekek szokták magukat másokhoz hasonlítani, hogy így akarok kinézni, meg úgy... Marhaság az egész, majd ha felnősz, rájössz.
2022. dec. 7. 05:11
 5/15 anonim ***** válasza:
55%
Igazából nem kell olyan sokat, de nyilván függ az edzés intezitasatol, és az idotartamatol
2022. dec. 7. 07:47
 6/15 anonim ***** válasza:
81%
Nem kell sokat, de neked az övénél szigorúbb étremd kell ehhez, mert valószínűleg nem csinálsz az erősítés mellé annyi futóedzést is, mint a focisták.
2022. dec. 7. 09:07
 7/15 anonim ***** válasza:
55%
2 év simán
2022. dec. 7. 10:51
 8/15 anonim ***** válasza:
28%
Sztem is kb 2 ev, attol fugg milyen allapotba vagy most es mennyire hozzaertve edzel meg kajalsz
2022. dec. 7. 19:14
 9/15 anonim ***** válasza:
6%
A fent elmondottak mellett meg az is bejátszik, hogy remélhetőleg nem szedsz majd olyan cuccokat, mint ő ahhoz, hogy ilyen fizikuma legyen és maradjon ennyi idősen.
2022. dec. 7. 20:32
 10/15 anonim ***** válasza:
6%
37 eves.. egy ferfi 50 evesen is tud jol kinezni meg azert nem egy testepito szint 😅 de siman lehet h tol vmit. Tobben buktak mar le nandroloneal, de sztem inkabb igf1 szeru cuccokat tolnak
2022. dec. 7. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!