Miért vagyok sokkal gyengébb már 3 hónapja?
Minden het megyek 5napot legalabb. Tolás-huzas-lab napot tartok. Mar regota. 1 eve edzek kb. De mindenbol gyenge lettem, amit augusztusban csinaltam annak felet tudom megcsinalni. Nagyon alacsony súllyal csinálom a dolgokat. Gyakran kicsit fajnak izuleteim meg stb de egyaltalan nem csinalom rosszul a gyakorlatokat. Nem lehet hogy iskola miatt vagyok ilyen gyenge, nem faraszt le annyira. 17éves vagyok. Ugyanaz a dietam kb ugyanannyi feherjet eszek meg kaloriat mint amennyit lehet 200, 300 kaloriaval tobbet.85kilo vagyok. Amikor egy testépítővel beszélgettem 5honapja hogy a felkaromnal kicsit faj azt mondta hogy lehet levannak tapadva izmaim, masszazs kellene meg sok nyujtas. De sokat nyujtok minden edzes elott 5 percet.Milyen orvoshoz kene mennem?
Amugy csinaltattam vertesztet az is jo lett, nincs semmi baj vele.
túledzésre tippelnék.
hogy néznek ki az edzéseid?
Heti 12 setet edzek kulon izomcsoportra. Vagy 20 alatt.
Tolónap pl fekvenyomas 3 set, tarotatas 3 set, 3 set tológép mellre, 3 vallbol nyomas gep, 3 oldalemeles, 3 csigas letolas meg 3 gepes letolas. Mindegyiknel bemelegitek
"Tolónap pl fekvenyomas 3 set, tarotatas 3 set, 3 set tológép mellre, 3 vallbol nyomas gep, 3 oldalemeles, 3 csigas letolas meg 3 gepes letolas."
Miféle csigák meg letoló gép vagy mi a xar?
Tul sok itt a drót meg a gép,nehogy a kötelek közé gabalyodj!!
Fekvenyomàs rúddal, padon
4-5 sorozat
oldalemeles fekve kézisûllyal padon 3-4 sorozat
Szűknyomás tricepszre 3-4sorozat
Triceps fej mögőtt kézi súlyozóval 3 sorozat
Ezt 2 szer hetente, oszt ennyi.
Vállból nyomás rúddal 4-5sorozat
Oldalemelés kézisúllyal állva/döntött törzzsel 3 sorozat
A csigákat meg hagyd a francba...
Tul sok a trükkösködés az edzéseidben.Szetforgacsolodsz ezert nem megy a tömegépítés.Ezeket majd ha éppen nagyon hiányolod bedobhatod néha hogy ne legyen unalmas.De nem az alpgyakorlatok helyett!!Hanem mellettük!!
Habár én a tricepszletoláson kívül soha nem csináltam egyiket se a 9 év alatt,mivel sok kis szaz gyakorlat van szabadsúlyokkal még hogy variálhasd!
De te tudod!!
Ja és még valami amit fentebb megemlítettek.Pihenőnapok kellenek.Az izületeidnek is nem csak az izmoknak.Valamivel szellősebbre kell programoznod az edzeseidet +időnként terhelésvisszavételt ajánlok.
Változó kinek mi a jó.De az sem ördögtől való ha 4 hetente tartasz egy könnyebb hetet ahol a terhelést visszaveszed 80%ra,a sorozataidat meg lefelezed.
Nem latok itt mast minthogy
Ki vagy purcanva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!