Németországban Sögelben,(nem a hely a lényeg) konditerembe mi kell oda? És hogyan működik? A német nyelvet nem nagyon beszélem de az angolt annál jobban.
Figyelt kérdés
2022. okt. 14. 15:22
1/4 anonim válasza:
Magyarországon is bemehet akármelyik külföldi állampolgár akármelyik konditerembe, senki le se szarja. Nem értem, hogy mi a kérdés. Szerinted Németországban nyelvvizsga kell gyúráshoz? Gondolom ott is az kell, hogy vegyél napijegyet vagy bérletet, és ne szarj a terem közepére. Ennyi.
2/4 A kérdező kommentje:
Úgy értettem,hogy "mi kell oda" hallottam olyat hogy pár hónapos szerződést kell kötni előre stb ahoz igen kell már egy kis német nyelvtudás de megértelek ezt nem írtam oda.
2022. okt. 14. 15:51
3/4 anonim válasza:
Éves szerződés kell szinte mindenhova, ha jársz ha nem. Csak akkor tudod ezt felmondani ha messzebbre költözöl ahonnan a bejárás lehetetlen, de talán akkor sem viszont ha haza költözöl akkor tuti. Másik opció ha egészségügyi okokból nem tudsz tovább járni.
4/4 anonim válasza:
ahogy 3as irja. feleves/eves szerzodest szoktak kötni altalaban. de gondolom ezt angolul is meglehet ott kerdezni, hamar a nemet nem megy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!