Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Fájnak az izmaim, ha befeszíte...

Fájnak az izmaim, ha befeszítek, mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Tolóizmoknál tapasztalom ezt főleg, mell, tricepsz.

Gondoltam arra, hogy nem regenerálódik teljesen, de most volt nekik egy hét pihenés, és nem igazán változott.

#izom #Rengeneráció
2022. okt. 10. 16:47
 1/3 anonim válasza:
0%
Ez egyszerű izomláz, nekem is szokott lenni és akkor rá kell edzeni és 1nap alatt el is múlik!
2022. okt. 10. 17:32
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Van az az izomláz, ami másfél-két hétig tart. Egyébként ha túledzetted, túlerőltetted az izmaidat, és konstans gyulladás van a szövetekben, inakban, akkor sokszor a pihentetés magában nem is hoz javulást. Ilyenkor szükség lehet nyújtásra, célzott gyógytornára is. Ha nem múlik el pár héten belül a probléma, ne adja isten még szarabbodik is, akkor menj el vele dokihoz.
2022. okt. 10. 17:33
 3/3 A kérdező kommentje:

Az a bosszantó a dologban, hogy az utóbbi egy hónapban sokat csökkentettem az edzésmennyiséget.

Mellre például heti 2x6 sorozat megy, ebből alkalmanként kb 3 bukásig ment (egykezes nyomás, 5-8 ismétlés), de már ezen is csökkentettem, és igyekszek 1-2 ismétlést hagyni a tankban.

Nyújtani is szoktam, főleg mellre, mert az alapból nehezebben fejlődik nálam, de ezt a nyújtásmennyiséget még bőven tudom növelni.

2022. okt. 10. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.