Mennyi idő alatt lehet elérni, hogy 100 kg-val bírjak guggolni? Most jelen pillanatban 25-35 kg-val szoktam. Tegnap próbáltam 45 kg-val, megcsináltam 8 ismétlést, viszont éreztem hogy ez már nagyon nem oké,szóval úgy voltam hogy inkább nem erőltetem.
Figyelt kérdés
22/N2022. okt. 8. 22:38
1/9 anonim válasza:
14 nap, kemény edzés program.
15. napon meglesz a 100 kg tesám.
2/9 anonim válasza:
Senkit sem érdekel, hogy egy 22 éves kislány hány kilóval guggol, csak legyen kerek feneke és ne öltözzön "túl".
Béci 49F Testtömeg:120kg Felkar:48cm Fekvenyomás max: 180kg.
3/9 anonim válasza:
Nekem kb fél év volt. Aztán a 62 kilos testem nem bírta, tönkrement a térdem és azota max ruddal szabad
4/9 A kérdező kommentje:
Én 65 kg vagyok. Amúgy szabályosan csináltad?
2022. okt. 9. 15:49
5/9 anonim válasza:
Ha tudsz 45-kg-mal is 8-at, akkor ne 25-35 kg-mal guggolj, mert nem edzi eléggé az izmaidat.
6/9 A kérdező kommentje:
Az volt a baj mikor 45 kg-val guggoltam,hogy éreztem hogy az utolsó kettő már nem volt szabályos,ezért nem is erőltettem. Inkább csináltam 40 kg-val.
2022. okt. 9. 18:36
7/9 anonim válasza:
6 is elég szabályosan, nem is kell 8 ismétlésig felmenni. De ha neked az jobban esik, akkor nem ártasz vele.
8/9 anonim válasza:
100 kiló nőként azért elég szép. Szerintem egy év kellhet hozzá vagy kicsit több. A lényeg, hogy szabályosan csináld, melegíts be, nyújts.
9/9 A kérdező kommentje:
Amúgy rájöttem hogy mi volt a hiba, mindig 15 ismétlést csináltam 35-40-45 kg-val. És a 7-es válaszolónak igaza van,elég volna a kevesebb ismétlés, viszont nekem évek óta ez a mániám, hogy mindig 10-15 ismétlést csinálok.
2022. okt. 11. 00:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!