Kondizáshoz mi a legjobb ruha? A felső is előnyös, ha kompressziós, mint a nadrág( legalábbis nálam)? Javít a teljesítményen?
"ennyi a szettem, mégis felhúzom kinyomom a 180 kilót"
Ezt aztán nagyon oda kellett írni, ugyan ki volt erre kiváncsi?
Sehogy nem kapcsolódik a kérdéshez hogy milyen ruhát érdemes húzni az edzéshez.
"Javít a teljesítményen?"
Igen persze, ez azon múlik, milyen ruci van rajtad...🤦🏻♀️
A sportolók akkor miért hordanak speciális ruhát? Azért kérdeztem, mert nyilván közismert , hogyha nem is nagymértékben, de befolyásolja a teljesítmenyt. Az úszóknál, futóknál is azért van kifejlesztve, mert lehet ezen múlik egy versenyszám, mivel ott már olyan kis különbségek is számítanak.
Másik részről szerintem kényelmesebbek ezek ruhák meg a vérkeringésnek is jót tesznek, de nekem is a kedvemtől függ, van amikor csak egy sima rövidgatyát, pólót veszek, mert tudom, hogy nem csak ezen múlik.
hehe 1-es, egy anonim oldalon kép nélkül, arc nélkül könnyű ám odavágni hogy kinyomod a 180 kilót :D
melyik pizsomádban álmottad? :D
Semmi jelentősége nincs a ruhának kondizásnál.
Ami miatt valaki speciálisabb ruhát vesz fel az nagy eséllyel azért teszi mert azt gondolja hogy jól néz ki benne. A másik pedig, hogy a pamut magába szívja az izzadtságot és nem kellemes hordani/cipelni.
Más sportoknál van jelentősége a ruhának. Pl úszásnál nem mindegy hogy egy sima bermudában vagy egy testhez simuló boxerben, mivel a víz ellenállása az előbbinél jóval nagyobb.
Ugyanez a szitu, csak levegővel a biciklizésnél. Futásnál igazából a lényeg hogy gyorsabban párologtasson a tested, hogy kevésbé tudj túlhevülni. stb. stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!