Ha az edzőterem öltözőjében van nyitott, meg zárt zuhanyzó is melyiket használod?
Figyelt kérdés
edzőterem, konditerem, zuhanyzó2022. szept. 29. 12:41
2/9 anonim válasza:
ahogy mosdóban is inkább a zárt wc-t preferálom a piszoár helyett, úgy itt is a zártat választanám.
Mindezt úgy, hogy nagy farkam van, tehát nem szégyellem.
Csak nekem sokkal nagyobb komfort érzetet ad, úgymond mintha "védve lennék".
4/9 anonim válasza:
Attól függene, vannak-e, hol, hányan, és kik. (Zuhanyzik a rosseb unszimpatikus fazonok közt.)
5/9 anonim válasza:
ahova én járok ott csak nyitott van de nem zavar ha megnéznek
7/9 anonim válasza:
Ahol hely van
Ahova én járok ott nyitott van de 10 éve úszom és voltam kolis régen nem vagyok szégyenlőa
8/9 anonim válasza:
Maga az, hogy nyitott vagy zárt nem befolyásolna. A szabadat, tisztábbat, amelyik szomszédjában nincs egy fura alak stb.
De nem vagyok szégyenlős egy öltözőben, ha erre vonatkozik.
9/9 anonim válasza:
Csak is a nyitottat.
Egyáltalán nem vagyok szégyenlős, és szeretek is meztelenül lenni.
A közös tusolás haverokkal, vagy akár másokkal, pedig szerintem nagyon nyitottá tudja tenni az ember személyiségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!