Manuel123 kérdése:
Szóval lenne egy konkrét kérdésem (Többi lent) ?
Figyelt kérdés
Hasra elkezdtem edzeni itthon de mivel vékony testalkatú vagyok szeretnék felszedni pár kilót szóval mit kéne ennem hogy a hasamra ne szedjek fel több zsírt de ugyan akkor ne is fogyjak vallbol meg úgy jaa torzsembol naponta elég egy edzés hasra ? Vagy kevés mert ha eszem akkor hasra megy szóval maradjak csak a fehérjenel és ne egyek kalória dús kajákat? Ha fogyni fogok akkor vékonyabb leszek és azt nem akarom edzek hasra és közben eszek is de ne menjen a hasamra zsír azt lehetséges?2022. szept. 17. 17:31
1/6 anonim válasza:
D*gni is, meg szűznek is maradni, a kettő együtt nem megy. Izmosodni is szeretnél, de maradjon meg a kockahasad, na ez sem megy. Vagy napi 1,5 g/ttkg fehérje ÉS napi ~500 kalória többlet és akkor tudsz izmosodni, de ehhez be kell áldoznod a kockahasad. Vagy ehetsz száraz csirkemellet, vigyázhatsz a kockahasadra, de akkor ne lepődj meg, ha évi 20-30 deka izom fog rád rakódni, ami nemhogy pólóban, de még fürdőgatyában se fog semmit látszani.
2/6 anonim válasza:
Szerintem az edzésed is pontosan annyira hatékony, mint a kajálásod. Olvass utána jobban, mert vagy nagyon fiatal vagy még, vagy nagyon kezdő.
3/6 anonim válasza:
Tagold jobban a mondatokat, mert többször el kell olvasni egy mondatot, hogy megértse az ember. Ez a kérdés nem túl értelmezhető, és nem csak a mondatszerkezet, de a tartalom miatt is... Ez vagy egy trollkérdés, vagy... vagy olvasgass a témában...
4/6 A kérdező kommentje:
Nem igazából kezdő vagyok és nem tudom hogyan kéne kezdenem edzeni
2022. szept. 18. 03:20
5/6 anonim válasza:
Progresszív súlyzós edzés, célnak megfelelő étrend, kielégítő regeneráció, tanulás, informálódás, tájékozódás, szakmai podcastok hallgatása, edukatív videók nézése, tanulmányok olvasása, szükség szerint egy hiteles személyi edző felkeresése.
6/6 anonim válasza:
Kihagytad a "napra kész tudást", azon röhögök mindig a legjobbat.😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!