Pesten melyik a legjobb terem?
flex gym, mint legjobb terem? :D
Egy túlhypolt, túlzsúfolt, túlárazott terem, 80as évekbeli felszerelés pirosra lefestve.. amivel nincs baj igazából.
Viszont 25ezer egy havi bérlet, azért már kb fullos termeket találhatsz.
Idén nagyjából mindenhol ennyik az árak.
Én jártam hónapokig nemrég oda, végre egy hely ahol nem az altató minimalt nyomják, már ez különdíj. A felszereléseket meg nem értem miért mondod, nekem újnak tűntek, vagy ha nem, akkor is jól karban vannak tartva nagyon. Évekig jártam a kispesti power gymbe és a csepeli fitness2000-be, na ott valóban utoljára 1990ben vásárolhatták a gépeket és még azokkal sem volt nagy gond, nyilván 1-2 dolog le volt szakadva meg mozgott, na ezt FLEXnél egyáltalán nem tapasztalom. Minden újszerű, mármint az egész épület belseje, festés, dizájnok, öltöző az egyik legnagyobb amit láttam, minden tiszta, stb. Streetworkout rész is van, meg (egészséges) kajáldájuk.
Megértem, hogy azt mondod, hogy hype, mert állítólag több celebecske is jár oda, meg versenyzők, de én egyáltalán nem követem őket, a barátnőm szokta felismerni őket. De én egyáltalán nem tartom hype helynek. Olyanok vannak te. Corona Fitness rózsadomb, 23.000 és olyan a hely mintha a markodban tartanál 50 embert, egymás szájában, mennyezet szakadozik, öltöző kicsi és szintén gusztustalan.
De akkor írok többet mert 13 termet látogattam az elmúlt 1 évben.
A.T.E.R.E.M. -nél kicsit csövi az öltöző mert ilyen gipszkartonnal van leválasztv az egyterű teremtől, ami amúgy egy ilyen odarittyentett bádogkuckó, de nekem ezzel nincs bajom, sztem nem igénytelen, viszont a géppark új, fancy, mindn gépből van 3 legalább, az emberek kicsit kivagyibbak. FLEXben van 1-2 sznob de sok normális ember. Arnoldban sok 2. kerületi sznob középkorú, de nem zavarnak sok vizet, sok normális fiatal is van.
Familia Fitness mechwárthoz közel: kicsi, családias, jobb a zene mint máshol, nem egy peakgymgold, de olcsó és a célnak tökéletes, sokkal jobb, mint aminek hangzik/mondják. 8000 Ft a bérlet, 1000 a napi (1 éves adat, de már akkor is 23 volt a többi helyen).
Life 1 Nyugati: peakhez hasonló, sznobos kicsit, de jó ; LAKATot kell vinni a szekrényre, mágneskártya 1×1000 Ft, parkolás: szívás a belvárosban.
Atlant Sport Club: Mrgthíd-budaihf; Família Fitnesshez hasonlít, de nem olyan jó,cserébe drágább.
Sparta GYM: ingyen parkolás, első alakalom ingyen; gyárépület, rossz szellőzés, de itt is megvan minden gép ami kell kb.
Lite Wellness Mammut: árhoz képest nagyon kicsi, inkább wellnessrészleg van
dailyfitness: Déli pu.-nál; brutálkicsi, drága, kertvárosisznobanyukás sznob hely.
PeakGYMeket nem véleményeztem külön, ez egy hálózat (mint a Life1/Gildamax, csak azok kevésbé nagyképűeseknek), jó helyek csak kokainos minimal megy (mint a legtöbb helyen sajnos, én csak aludni tudok rá, illetve felidegesít, hogy mi ez a hulladék, miközben hardstylera, dnb-re, metal dnb-ra, hardcorera, de még rapre is eredményesebben lehet edzeni, több motivációt ad, mint egy monot kattogás), a gépeik újak, tényleg talán legjobban felszerelt termek, de belépve megcsap az a kivagyiság szag, viszont a pultosok is normálisak.
Fitness 5 GYM Savoya: állítólag barátnőm szerint jó hely, normálisak
Fitness 5 GYM Kispest: nulla szellőzés 50 éves áruházi épület, 0 ablak, a pultosok 024 búvalkoitáltak és flegmák, a gépeknek általában az üllésmagassága nem állítható, hanem a gépek állíthatók az üléshez, mivel 169 cm vagyok ez nekem nagy hátrány, van ahol a lábam nem ér le konkrétan és természetesen 024 de még üvöltetik is a Fittrádió minimal részlegét, pedig beszéltem a fittrádióval és vannak más műfajok is a csomagban amiket a termek vásárolnak, mégis a flegma pultos természetesen azt mondta hogy erre vannak előfizetve (mm a fittrádióra, az h van más műfaj nem is tudja kb) és offolt.
26/F (9 év gyúrás)
De természetesen lehet azt mondnai, hogy az én preferenciáim ezek voltak ,ezek szerint néztem és nekem ezek feleltek és vagy nem feleltek meg, és más mást szeret. Pl a legjobb barátom imádja a minimalt és arra indul be (hogy??? na m1).
Viszont azért valótlanságokat ne állítsunk, mert szerintem az volt az állítás.
+1: városligetben a stefániánál jó a streetworkout park. Nyílt új a dózsánál is, de ott nagyon sokan vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!