Csak én vettem ezt észre vagy ez tényleg így van?
Figyelt kérdés
1éve edzek, nulla edzettségi szintem volt, túlsúlyos(+25kg) fedett voltam, rossz volt nagyon a forma, és amikor egyre jobb formába kerültem, annál jobban éreztem az izomzatokat,mert láttam is,hogy mit csinálok,hogy mozog az adott izom, amíg fedett voltam nem láttam ezt, most pl a vállamnál mellemnél is már eléggé szálkás vagyok, így nagyon jól látom,ha pl kicsit más szögbe végzem az adott gyakorlatot más rostok mozognak, de amíg fedett az ember....2022. aug. 18. 10:23
2/4 anonim válasza:
Nem vettem észre rajtad - igaz, még soha nem láttalak.
3/4 anonim válasza:
Egyértelmüen ha látod az izmodat akkor érezni is sokkal jobban fogod.
Ez olyan mint az amputáltaknál ha tükröt raksz mondjuk a lábához és úgy tűnik a tükörben mintha meglenne mindkét lábuk akkor érzik a nem létező lábukat is bizonyos szinten.
4/4 anonim válasza:
hát nem tudom, én vakként is tökéletesen érzem mindig mikor melyik izmom dolgozik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!