Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Csak én vettem ezt észre vagy...

Csak én vettem ezt észre vagy ez tényleg így van?

Figyelt kérdés
1éve edzek, nulla edzettségi szintem volt, túlsúlyos(+25kg) fedett voltam, rossz volt nagyon a forma, és amikor egyre jobb formába kerültem, annál jobban éreztem az izomzatokat,mert láttam is,hogy mit csinálok,hogy mozog az adott izom, amíg fedett voltam nem láttam ezt, most pl a vállamnál mellemnél is már eléggé szálkás vagyok, így nagyon jól látom,ha pl kicsit más szögbe végzem az adott gyakorlatot más rostok mozognak, de amíg fedett az ember....
2022. aug. 18. 10:23
 1/4 anonim válasza:
100%
Nyilván így van...
2022. aug. 18. 11:35
 2/4 anonim ***** válasza:
65%
Nem vettem észre rajtad - igaz, még soha nem láttalak.
2022. aug. 18. 12:29
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Egyértelmüen ha látod az izmodat akkor érezni is sokkal jobban fogod.

Ez olyan mint az amputáltaknál ha tükröt raksz mondjuk a lábához és úgy tűnik a tükörben mintha meglenne mindkét lábuk akkor érzik a nem létező lábukat is bizonyos szinten.

2022. aug. 18. 12:29
 4/4 anonim ***** válasza:
hát nem tudom, én vakként is tökéletesen érzem mindig mikor melyik izmom dolgozik :D
2022. aug. 18. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!