6 ezerért kilós tejsavó fehérje reális?
Gymbeam szokott még jó árban lenni, 2,5 kg
Jól oldódik, szuper íz.
Még tavasszal volt valami bődületes akcióban, 5890-ért vettem a 2,5 kilót... hát ilyesmi árak már soha többet nem lesznek 😃 bánom is, hogy nem vettem meg évekre előre 😃
#4:
Gondolom te állsz ott, mikor gyártják, azért tudod ilyen jól, hogy szar, meg fel van higítva kreatinnal, meg felezhetsz, meg blabla...😂😂
5 báttya ott dicsekednek nagy betűkel hogy kreatin is van benne.. Kb 100szor elmagyaráztam már ezen az oldalon, mert senki nem képes utánanézni egy kicsit, miféle szarokat töm magába.
https://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__testepites__118..
és az miért baj ha kreatin is van benne? :D
amúgy én is használtam egy ideig de borzalmas ize van szerintem, és rohattúl nem oldódik jól.
2 jól átbasztak, fel van hígítva kreatinnal a gymbeames szar, a ráírt fehérje tartalmat nyugodtan megfelezheted
Nem kell ott állni a gyártósoron, elég ha tudsz olvasni és megnézed rajta a feliratot.
na most akkor mi van? :DDD
átbasz a felirat vagy nem?
nincs baj az 50%-os fehérjetartalommal, annyi h nagyobb adagot kell használnod mint mondjuk egy 80%-os fehérjénél.
Rendben, leírtad 100-szor, ezek szerint tetszik a saját írásképed, de leírhatod, 101-szer is, attól még a hülyeség, hülyeség marad.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!