Mennyire befolyásolja a gyúrásod, hogy minden 2-3x annyiba kerül?
Pont a protein por az, amit le se szarok. Nem az zavar, hogy az ótvar protein por kerül háromszor annyiba, hanem hogy a legrosszabb minőségű hús, legrosszabb minőségű zöldség, legrosszabb minőségű tojás is háromszor annyiba kerül, mint eddig. Én az elmúlt 3 évben abszolút a minőségre törekedtem az étkezésemben, de a mostani hónapokban lejjebb kellett adnom ebből, pedig még csak nem is tartozom a rosszul kereső állampolgárok közé. Aki ilyen 200-250 ezer forintot keres havonta (vagy ne adja Isten még kevesebbet), az nem tudom, hogy egyáltalán hogy nem hal éhen.
Egyébként továbbra sem kell zacskós levest ennem mirelit pizzával, de nincs már minden héten lazac marha bélszínnel és avokádóval, maradjunk annyiban.
A csirkemell még opció de ha drágább lesz, akkor más olcsóbb hús, vagy máj... Konzervek, babok, magvak nagy tételben.
Tehát az ár nem problémás egy átlag ember étkezéséhez képest és még por sem kell, viszont nem biztos, hogy az étkezések annyira finomak lesznek, főleg a konzervek miatt.
Attól függ, hogy mennyi pénzt vesz ki a kaja, hogy mennyire vagy hajlandó beáldozni a puccos kajákat, a minőséget, a drága porokat az egyszerű, sokszor pocsék ízű kajákért.
Nekem szilárd kajából simán megvan a fehérje és fogyni is tudok, ha úgy állítom be a kalóriát.
És több tápanyaga van mint proteinnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!