Miért nem találhatóak meg a konditermekben ezek az eszközök?
2022. júl. 24. 02:59
1/6 anonim válasza:
Mert ezek csak arra jók, hogy Youtube-on mutogasd őket, mintha pótolhatatlan eszközök lennének, közben meg a kutyának nem hiányoznak.
2/6 anonim válasza:
Mert ezek a rudak valójában csak arra jók, hogy egy erőemelő versenyző tudjon velük variációkat végezni. Hasznos eszközök tudnak lenni, de a konditermeket megtöltő naturál hobbigyúrósok 99 százalékának semmi hasznot nem hoznának, nem is használnák őket, ahhoz pedig ezek a rudak rohadt drágák, hogy a tulajdonos megvegye őket, aztán a sarokban rozsdásodjanak. Hozzánk is rajtam kívül talán 5 erőemelő jár. Miattunk nem fogja megvenni ezeket a drága eszközöket a tulaj, nem minket akar kiszolgálni, hanem a maradék több száz embert. Egyébként meg azért el lehet lenni ezek nélkül a rudak nélkül is, maradjunk annyiban.
3/6 anonim válasza:
Azért mert az egyenes és a francia rúdon kívül nincs szükség egyikre sem.
4/6 anonim válasza:
Egy átlag konditeremben a legtöbb ember gépekkel szórakozik, ahova én járok, szimplán mert közel van ott elég ritka, hogy valaki mást rajtam kívül gugolni vagy felhúzni látok.
Egy egyszerű jóminőségű olimpiai rúd is legalább egy 100 as, ezek a speciális rudak valószínűleg még drágábbak, nem hiszem hogz egy 500+ os beruházás visszahozná az árát.
5/6 anonim válasza:
Sok éve edzek már, amit én láttam, hogy az emberek többsége a sima egyenes rudas, de még a csigás gyakorlatokat sem végzi helyesen. Nemhogy még ilyen rudakkal edzenek, azt se tudná a nagy többség, hogy mi fán terem.
6/6 anonim válasza:
mert teljesen felesleges, ha a sima rúddal is lehet végezni, csak meg kell tanulni helyesen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!