Combra elég lehet 2 gyakorlat? (guggolás és merevlábas felhúzás)
Figyelt kérdés
2022. júl. 18. 11:06
1/7 anonim válasza:
Guggolás nem annyira javaslt gyakorlat, leterheli a derekat és a térded meg az ízületeidet.
Helyette szerintem combfeszítőzz
2/7 A kérdező kommentje:
Jó, de a kérdésen ez nem változtat :D
2022. júl. 18. 11:43
3/7 anonim válasza:
"Guggolás nem annyira javaslt gyakorlat, leterheli a derekat és a térded meg az ízületeidet."
Az ilyen emberek honnan bújnak elő, melyik csatornából? Ezt az ökörséget mikor olvastad a facebookon? 2010-ben?
"Combra elég lehet 2 gyakorlat? (guggolás és merevlábas felhúzás)"
Mihez elég? Izmosodáshoz? Persze, elég LEHET. Erősödéshez? Persze, elég LEHET. Hogy neked ez a két (egyébként kiváló) gyakorlat mire elég, az számtalan tényezőtől függ.
4/7 anonim válasza:
Továbbmennék, a guggolás még a combodat is leterheli! De ez volt a cél!
Amúgy most volt kérdés: https://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__testepites__118..
5/7 anonim válasza:
Valószínűleg ezek mellé érdemes vádlizni, de ja, elég sok ember simán fejlődne egy ilyen minimalista megközelítéssel.
6/7 anonim válasza:
Nekem sajna nem mert nehezen fejlodik. Cserebe a mellem, vallam, karom meg konnyen. Kinek mi. Tapasztald ki
7/7 anonim válasza:
Én szeretem azt, ha az edzéseim minél változatosabbak. Nem értem sokan miért akarják 2 gyakorlatra leszűkíteni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!