A magyar tesépítés behalt mostanában? Fórumok, blogok, megmondóedzőemberek stb, már alig vannak.
Ha megmondóemberek alatt a Drugs Bunny-féléket érted, azt tudom mondani, hogy ma már nincs igazán igény a hozzá hasonló tájékozatlan, 2000-es évek elején megrekedt egyszerű emberek aranyköpéseire.
Vhol a youtube-on láttam egy részt az új BB rádióból, hát..szekunder szégyenérzett fogott el. Bunny flörtölget, és olyan dögunalmas témákról beszél, amit kétlem, hogy a vérmes rajongóin kívül bárkit is érdekel manapság.
A Bodybuilderen meg volt pár hasznos cikk, de összességében nem nagy veszteség a kihalása, eléggé idejétmúlt volt már, és sokszor egymásnak is ellentmondtak a cikkek.
Vmennyire talán veszített is a népszerűségéből a testépítés, d magamból kiindulva azt tudom mondani, hogy aki tud angolul és érdekli még a téma, inkább külföldi edzőket/videósokat követ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!