A lógó bőrrel mit lehet kezdeni?
Figyelt kérdés
Hali
-44kg után lóg a bőrőm, vagyis nem lóg, hanem nagyon nyúlik. A has alján pedig egy minimálisat lóg.
Igazából csak emiatt nem vagyok elégedett magammal, mert így eléggé más képet mutat a formámról a dolog. Mi erre a megoldás? Heti 5x edzek, szóval a mozgással nincs baj. Megérné erre izmot felszedni, hátha könnyebben visszahúzódik, vagy ezzel csak ártanék neki?
2022. júl. 2. 10:19
2/7 anonim válasza:
Dr Mohos Gábor, plasztikai sebész.
3/7 anonim válasza:
Hialuronsav + kollagén.
Kicsit tud segíteni, de nagy csodát ne várj.
4/7 anonim válasza:
Nem muszáj plasztika ha csak kicsit lóg.
Vannak már orvos kozmetikai eljárások: Injekciós bőrfeszesítés,vagy kollagén szálazás. Az utóbbi csodákra képes.
Nekem hason csinálták, pár hét alatt szép eredmény lett. Ilyenkor hosszabb szálakkal dolgoznak,mint mikor arcon csinálják. Annyi a rossz benne hogy fájdalmas...
5/7 anonim válasza:
Egy frászt kell plasztika meg hülye kollagén. Nekem durván lógott, mivel az edzésbe nem iktattam be a rendszeres hasazást. Kipróbáltam időközben mindent, volt kollagén különféle, ilyen-olyan feszesítő krémek, hideg-meleg váltászuhany, és semmi. Aztán rájöttem, hogy itt a durva hasazás a kulcs, illetve az idő. Elkezdtem nagyon durván hasazni, így az edzési idő jócskán megnőtt. Hasprés, lábemelés napi szinten tucatszámra. És egyszer csak azt vettem észre, hogy hopp... alig lóg, és feszesedik. Most kb 1 év után a fogyást követően ott tartok, hogy nem lóg, csak nagyon minimálisan laza, de nem látványos szinten. Viszont olyan masszív hasizmot építettem, hogy magam sem hiszem el. :-D Erről ennyit, hogy nem érdemes mások szerint napi szinten edzeni rá, az is egy barom, aki ezt mondogassa. Pont hogy van értelme, épp ez miatt fogyás után. A plasztikai sebész nem megoldás, mert heg marad és az kb épp olyan ronda, mintha lógna ott valami. Ráadásul egy vagon pénz, semmi értelme. Én sem hittem benne, de a türelem és az idő, a mindennapos tréning sokat segített. Szóval, nincs értelme elkeseredni. Engem is elkeserítettek, jöttek a hülye tévé dumával, hogy negyven felett már nem fog visszahúzódi, és kockás hasad se lesz, meg bla bla bla... áhhh... de tégy, ahogy jónak látod. :-) mindig az a megoldás.
6/7 anonim válasza:
5-ös: írhatnék privátban neked? Szeretnék megkérdezni valamit, de nem akarom szétoffolni a kérdést.
7/7 anonim válasza:
Írhatsz, én azt írtam le, amit tapasztaltam. Én amúgy se vagdaltattam, meg szúrkálgattam volna magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!