Államvizsgára készülés közben sportoltatok? Pozitívan hatott a felkeszülésetekre?
Figyelt kérdés
2022. máj. 19. 13:09
1/5 anonim válasza:
Én egyetem utolsó két félévében nem igazán tudtam koncentrálni a sportra. Szakdolgozat írása mellett alig tudtam edzeni, az államvizsgára való készülési időszak pedig csak egy fokkal volt jobb ilyen szempontból. Egész egyszerűen nem volt időm sportolni. Viszont amikor sikerült lejutnom a konditerembe, akkor az mindig felszabadító volt, mindig pozitívan lökött rajtam.
2/5 anonim válasza:
Én most vizsgaidőszakban vagyok, az elején még csak-csak, de ezen a héten már nem, egyszerűen nem bírok most erre koncentrálni, pedig az időt még rá tudnám szánni, de nincs benne semmi öröm vagy elégedettség, csak idegesít.
3/5 anonim válasza:
Rohadtul nem volt ilyenekre energiám, főleg nem testépítésre hogy még enni is kelljen. Jól le is fogytam
4/5 anonim válasza:
Igen, mert az egész napos bent gubbasztás után jól esett végre kiengedni a gőzt, de tény, hogy kevesebbet, és nem követtem semmilyen rutint, csak ami jól esett, nem szabdtam meg hogy heti hányszor menjek.
5/5 anonim válasza:
Én sportoltam mindig hűvösebb időszak, vizsgaidőszak alatt is, mert kikapcsolt, feltöltött, segített kiadni a stresszt. Kimondottan pozitívan hatott a tanulmányaimra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!