Van itt olyan, aki teremben ismerte meg a baratjat/baratnojet? Hogyan?
Figyelt kérdés
2022. máj. 6. 10:37
1/8 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem azert jarunk oda hogy ismerkedjunk, nyilvan. De azert ha belegondoltok, szerintem tok jo, ha azonos a hobbitok.
2022. máj. 6. 10:37
2/8 anonim válasza:
Régen rossz, mert azt jelenti, nem észre gyúrt a drága.
Később majd megérted.
3/8 A kérdező kommentje:
Ja, ha valaki tesz erte, hogy jol nezzen ki, biztos segghulye :D imadom ezt a logikat.
2022. máj. 6. 12:01
4/8 anonim válasza:
Én ott ismertem meg 7 éve, most már a feleségem. A legelső pillanattól kezdve a fenekét néztem.😍😆
6/8 anonim válasza:
Mindig megkért, hogy segítsek neki ebben abban a gyakorlatban, én nem is értettem miért akarja, hiszen ha baj lenne, el se bírnám azt a súlyt, aztan egyszer rákérdeztem, ő meg mpsolygott és mondta, hogy ha ott állok mellette, akkor 2×olyan erősnek érzi magát :)
Aztán ebből elkezdtünk flörtölni, és két három alkalom után mar randiztunk... azóta is en vagyok az "edzőtársa"
28L
7/8 anonim válasza:
Nekem kétszer is volt ilyen. Mondjuk az egyik recepciós volt, a másik edzeni járt oda.
Nem egy időben, nem is ugyanazon a helyen.
8/8 anonim válasza:
Na mit gondolsz? Tudunk azért szöveget értelmezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!