Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Egy kis izmot szeretnék...

Egy kis izmot szeretnék magamra építeni, mik kellenek hozzá?

Figyelt kérdés
171 cm és 51 kiló vagyok. Inkább szálkás, de láthatóbb izmokat szeretnék. Mik kellenek ehhez?
2022. ápr. 27. 22:52
 1/7 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem nem tudod, hogy valójában mit jelent a szálkás izomzat, úgyhogy azt a részét hagyjuk.

Amire szükséged van: egyénre szabott, progresszív edzésterv, célnak megfelelő, kiegyensúlyozott étrend és elegendő regeneráció. Durva, de neked is ezek kellenek, mint mindenki másnak a bolygón. Keress fel egy személyi edzőt, vagy járd végig a saját utad, tapasztalj, olvass!

2022. ápr. 27. 22:56
 2/7 anonim ***** válasza:
75%
51 kg? Akkor ropi vagy, báttya!🤣🤣
2022. ápr. 27. 23:07
 3/7 anonim ***** válasza:
46%
Celluxszal ragassz magadra izmot.
2022. ápr. 27. 23:32
 4/7 anonim válasza:
87%

Sok edzés.

Gyúrunk vazze stílusban.

2022. ápr. 28. 02:50
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ha eddig nem sportoltál és csak egy kis plusz izom kell, akkor a normál egészséges étrend meg bármilyen rendszeres sport megfelelő.

Ha utánaolvasol a testépítésnek, akkor megismerheted ennek a leggyorsabb, leghatékonyabb módját.

2022. ápr. 28. 07:30
 6/7 anonim ***** válasza:
15%
Azt mondja 51 kg vagyok szálkás xddd
2022. ápr. 28. 10:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Probald az edzest meg a kajat.
2022. ápr. 28. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!