Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tovább edzek vagy pihenjek?

Tovább edzek vagy pihenjek?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Pénteken kaptunk egy oltást (04.22) mindkét kezünkbe különfélét adtak és azóta fáj a jobb vállam (a ballal semmi baj). És ugye edzek meg minden de tegnap (04.23) lábemeléseket csináltam annyi változással hogy gyertyába feltoltam magam és ugye nem éreztem de a szőnyeg feldörzsölte a hátam (annak ellenére hogy póló volt rajtam🙁) a farokcsontom is megfájdult. Edzés végén éreztem. Másnap (04.24) se a kezem se a hátam nem javult. A kezemre tudok edzeni de se felülést se lábemelést nem tudok csinálni mert fekvő helyzetbe ugye fáj a hátam és a farokcsontom. Mit csináljak? Hagyjam a hasedzést holnap majd bepótolom? vagy hasra tudtok valami edzést ami jó lenne? Mit javasoltok ilyen helyzetbe?

2022. ápr. 24. 13:56
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy pihenj, gyógyulj, aztán ha 100 százalékos vagy, akkor lehet megint edzeni. A világon semmi nem fog történni, ha neked naturál hobbi szinten akár több hetet is ki kell hagynod valami miatt. Addig csináld azokat a gyakorlatokat, amik nem okoznak problémát.
2022. ápr. 24. 14:21
 2/2 anonim ***** válasza:
Én oltás után edzettem, aztán kidőltem 3 napra. Nem biztos, hogy volt a kettő között összefüggés, de olyan szar élmény volt, hogy a következő oltás után inkább kihagytam pár napot. Utóbbi alkalommal nem is volt semmi problémám.
2022. ápr. 24. 19:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!