10kg kétkezes súlyzó tényleg nem jó semmire és nem fejlődhetek vele?
Figyelt kérdés
Én gyakorlattól függően 20-35 ismétlést bírok megcsinálni, ha mindkettő kezemben van egy 10kg-os és felváltva csinálom…
Utána már nem megy, nem bírom megemelni.
Akkor nekem ez egyelőre mégis csak elég, nem?
Majd ha úgy megy 50-60 ismétlés, hogy el sem fáradok, akkor érdemes kicsit növelni a súlyt… Nem?
Én ezt gondolnám.
2022. márc. 16. 18:59
1/7 A kérdező kommentje:
Mármint egykezes súlyzókról van szó, bocsi.
2022. márc. 16. 19:04
2/7 anonim válasza:
De, igazad van, elöször el kell érni egy olyan szintet, hoyg képes legyél többet mozgatni, senki nem kezd kapásból 50 kilóval.
3/7 anonim válasza:
Több sorozatot csinálj kevesebb ismétléssel és pihenj közöttük 1 percet. Ez nem úgy megy, hogy emelem amíg bírom és vége az edzésnek.
4/7 anonim válasza:
Jobb lenne egy szerelhetot venni majd. 10-12es ismetleseket kene eroltetni. En kb mindent mas sullyal csinalok nem tudnam leedzeni mindenem ugyanazzal
5/7 anonim válasza:
Ha én valamiből 20-35 ismétlést meg bírok csinálni, akkor nagyon rosszul választottam meg a súlyt. Az túl könnyű. 10-12 ismétlés nálam a max, mondjuk 3 sorozatban.
De amúgy sem lehet minden gyakorlatot egy súllyal végezni. Szerelhető tárcsák kellenek.
7/7 anonim válasza:
Én százig jutottam el. Váltogatva. Vagyis 50-50, úgyéreztem ha folytatom az edzést se fejlődök, így növeltem a súlyt, de rájöttem hogy tévedtem, szerintem lehetne többet. Egy hét alatt jutottam oda, ugy, hogy 20-at,20-at tudtam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!