Tapasztalt már más is ilyen elektromos sokk érzést az alkarjában?
Eddig elég ritkán, 2 fajta gyakorlatnál éreztem ezt, kalapács-bicepsz (jó hülyén hangzik így magyarul) gyakorlat közben és egy has gyakorlat közben, amikor négykézláb vagyok a földön, nyújtott karral támasztom magamat és közelítem a térdeimet felváltva a hasamhoz, mintha lépkednék (ennek nem tudom a nevét).
Olyan, mintha fentről lefele elektromosság menne végig valamilyen idegen a karjaimban. Eddig csak ennél a két gyakorlatnál éreztem, de nagyon fura. Érdemes lenne ezt megnézettetni valami orvossal? Ha igen, akkor ilyen esetben hova lenne érdemes menni?
Volt itt másnak hasonló tapasztalata?
en a könyöködben lévő idegre tippelek, tudod amikor bevered valahova és van az a mém hogy szemcsés lesz a karod xd.
Nekem is volt ilyen még anno hogy az kattogott vagy mi, annyira nemtudom ezeket a szakszavakat bocsi, de idővel elmúlt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!