Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez mitől lehet?

Ez mitől lehet?

Figyelt kérdés

3 hónap alatt 3 kg szedtem fel. Csináltam is elötte utána képeket. De sajnos nem látszik a változás, sőt talán ugy tűnik mintha le is ment volna izom. Tömegelés volt a cél.

Ez mitől lehet? Ugyanabban a fényviszonyban a napnak ugyanabban az idejében.

2022. febr. 27. 07:39
 1/10 anonim ***** válasza:

Sokat segítene, ha megmutatnád az előtte-utána képeket. De egyébként mire számítottál, hogy havonta felpakolsz magadra minimum egy kiló színtiszta izomszövetet naturál hobbigyúrósként, és akkor egy év múlva 12 kiló, két év múlva pedig 24 kiló száraz izomtömeg lesz rajtad pluszban, és így tovább idős korodig? Vagy mi volt a koncepció, mi volt az elképzelés?

3 kilót nekem napok alatt ingadozik a súlyom, az kb. víz, meg egy kevés zsír. 3 hónap alatt ne várj olyan nagy csodát, pláne nulla tudással és pláne az ilyen tömegelős-szálkásítós shopbuilderes, divatból kiment baromsággal naturál hobbigyúrósként. Semmit nem tudunk az edzésprogramozásodról, a diétádról, a regenerációdról. Ennyiből szerinted milyen választ lehet adni? Valószínűleg a tudáshiányod miatt egy vagy több fejlődéshez szükséges faktor szar, ezért 3 hónap alatt semmi izmot nem sikerült magadra pakolni, csak egy kis zsírt meg vizet.

2022. febr. 27. 07:49
 2/10 anonim ***** válasza:

Először is természetes testépítés lassú, nem fogod olyan gyorsan látni az eredményét.

Másodszor 3kg nem olyan sok, főleg kezdőként, lehet az víz, zsír és társai.

2022. febr. 27. 09:48
 3/10 A kérdező kommentje:
1 éve edzek. Elég sok izom rám jött azóta. Nem az összes izom de 53-63 kg ra mentem fel egy év alatt.Egy új edzésfelosztást kezdtem el 3 hónapja. Ami tömegben jó tett, viszont nem látszik.
2022. febr. 27. 10:07
 4/10 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom hogy milyen magas vagy kérdező, de még 63kg se olyan sok még ha alacsony vagy akkor sem, picit erősebb kalória + ban kéne lenned hogy optimálisan fejlődj.
2022. febr. 27. 10:33
 5/10 anonim ***** válasza:

"1 éve edzek. Elég sok izom rám jött azóta. Nem az összes izom de 53-63 kg ra mentem fel" Hát ja, nyugi, senki nem is gondolta, hogy te vagy a világ legextrémebb genetikájú testépítője, aki egy év alatt 10 kiló színtiszta izmot magára pakolt.

Olvasd el még egyszer az 1. kommentet, mert valószínűleg nem jutott el az agyadig. És tényleg kéne az az előtte-utána kép, hogy valami érdemit is tudjunk mondani, bár nulla információból továbbra se nagyon lehet.

2022. febr. 27. 11:04
 6/10 A kérdező kommentje:
Hát akkor leírom. Napi 2400kcal,120g protein, 300g ch. Zsírt nem nézem. Push pull leg, pihenő push pull ban edzek.
2022. febr. 27. 11:19
 7/10 A kérdező kommentje:
Ja, 175cm körul vagyok
2022. febr. 27. 11:20
 8/10 anonim ***** válasza:
De most mi a kérdés? Mit vársz? Az a baj, hogy 3 hónap alatt nem jött fel rád 5 kiló izom? Vagy mi?
2022. febr. 27. 11:23
 9/10 A kérdező kommentje:
Hogy akkor most feljött izom, csak valami miatt fotón kevésbé látszik vagy mi? Nem értem hogy az a 3kg nak kellett valahova mennie..
2022. febr. 27. 11:27
 10/10 anonim ***** válasza:
Írtuk többször is (valami baj tényleg van odabent), hogy 3 kiló valójában lószar, ráadásul valószínűleg csak víz, meg egy kis zsír.
2022. febr. 27. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!