Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Abba kellene hagynom az edzést ?

Abba kellene hagynom az edzést ?

Figyelt kérdés
Ma volt iskolába ilyen vizsgálat (gerincferdülés stb.) és amikor a hátamhoz ért megkérdezte, mit sportolok hogy ennyire izmos (szerintem egyáltalán nem az xd csak 85kg-vel evezek), mikor megmondtam azt válaszolta, hogy jobb lenne ha abbahagynám mert csak tönkreteszem magam vele és fiatal is vagyok. Tényleg abba kellene hagynom?
2022. febr. 8. 19:12
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Vagy kamu, vagy a hátadat vizsgáló szakember valójában nem szakember, hanem egy szakmai nulla. Az "izmos hát" (ez egy szakmaiatlan kifejezés, de mindegy) kifejezetten előnyös fizioterápiás szemszögből. Többek között a tartáshibákat, a gerincproblémákat és a sérüléseket is úgy tudja az egyén elkerülni, ha a hát és a törzs izmai kellően erősek és edzettek. Nyilván figyelni kell a mobilitás megőrzésére, de most ennyire ne menjünk bele. Az evezés a világ egyik legjobb gyakorlata. Ha az izmos hátadat annak köszönheted, akkor a lehető legjobb úton haladsz.
2022. febr. 8. 19:20
 2/9 anonim ***** válasza:
96%

#1 Nem egyértelmű, hogy trollkodik? :D

Kérdező: Ha 85-el evezel akkor tényleg bajok lesznek, nekem oldalanként van annyi és azzal még csak melegítek. Told a kreatint is, napi 100g legalább, meg edzés közben kiabáld, hogy NEM VAGYOK B*ZI!!!!

Ja, amúgy a kedves nem létező néni nem mondta, hogy gyakorin is abba kellene hagynod a kamu dumákat, mert ebből is bej lehet? Vagy legalább legyél kreatívabb, tudsz ennél jobbat is bástya.

2022. febr. 8. 19:34
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Jajj má'! Kamu! Baromság! Húzzanyádba!
2022. febr. 8. 20:25
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Az edzést nem, csak a trollkodást.
2022. febr. 8. 21:02
 5/9 anonim ***** válasza:
52%
Hány éves vagy?
2022. febr. 8. 21:55
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Közel 30 (vagy több), és az élete egy csőd. Ezen az oldalon él, vágjátok? Egy szánalmas szutyok és azzal telnek a napjai most már hosszú hónapok óta, hogy itt éli le a komplett életét. Nagyon durva 😂
2022. febr. 8. 21:58
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Remélem egy kövér iskolaorvos aki irgy. Ha edző vagy szakember megmutatja hogy hogy kell helyesen csinálni a gyakorlatot és úgy csinálod, akkor nem teszed tónkre magad. Bármilyen gyakorlatról legysn szó. Viszont ha netről tanultad és megszokásból edzel akkor sajnos van rá esély (nekem az öcsim érintett, a térde ment rá sajnos, pedig csak 19)
2022. febr. 8. 22:28
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Abba hát!
2022. febr. 9. 01:54
 9/9 anonim ***** válasza:
Vannak ilyen orvosok amúgy. Nem alaptalan. Orvosnak sosem szabad említeni a kondizást, se fehérjeport, tömegnövelőt. Ha megkérdezi mit csinálsz, akkor kajakozol.
2022. febr. 9. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!