Milyen gyakran esztek minőségi húst, halat?
Figyelt kérdés
Tehát nem ilyen nyálkás, antibiotikumos csirkemellet, hanem például black angus steak, bélszín, ribeye steak, rump steak, lazac, őzhús, vaddisznóhús?2022. febr. 5. 15:44
1/3 A kérdező kommentje:
esetleg tanyasi (sárgás) csirkemellet?
2022. febr. 5. 15:45
2/3 anonim 



válasza:





Ritkán eszünk húst, ha mégis akkor jó minőségűt. Amúgy attól hogy valamit steaknek hívnak még nem garantáltan "jó minőségű" a hús. Mondjuk az is kérdés te mit nevezel jó minőségűnek.
3/3 anonim 



válasza:





Elég gyakran, átlagosan heti kétszer eszem halat vagy tengeri herkentyűket, polip, kagyló, tintahal, alaszkai tőke hal, lazac, rák, tonhal vagy marhahúst, ritkán csirkét. Mindig keresem az akciókat és akkor veszek nagyobb mennyiségben a húsokból.
De e mellett próbálok inkább növényi fehérjékre alapozni. Mint a bulgur fekete vagy vörös lencse, csicseriborsó, spenót, gomba, borsó, bab, tofu.
Változatos, nem unalmas és egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!