Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen edzőcuccokban szoktatok...

Milyen edzőcuccokban szoktatok gyúrni?

Figyelt kérdés

Speciális fitness célre szánt termékek, esetleg tök átlag sportcuccok?

Ilyen hálós fürdőgatyaszerűségben gáz edzeni? Én mindig ilyenekben edzek( full fekete, nem hawaai dizsi mintás), de mostanában új helyre járok, és ott mindenki under armour, air jordan, és társaiban tolja.

Egy ilyen nadrág 10-15ezer ft + hozzá felső se olcsó.

#nadrág #kondi #kondis ruha
2022. febr. 4. 12:09
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Decathlonos legolcsóbb cuccok, cipőt pedig több éve nem használok nagy súlyos guggolásokhoz sem
2022. febr. 4. 15:35
 12/19 A kérdező kommentje:

15-20 éve, amikor nem volt ekkora hype ez a kondizás itthon, kb mindenki szakadt csöves régi cuccokban edzett, tescos szatyorban hordták az emberek az edzőcuccot kb :D

Manapság meg már ha nincs rajtad 50ezernyi érték pár helyről kinéznek jóformán.

2022. febr. 4. 15:42
 13/19 A kérdező kommentje:

Kos, régi old school időkben arnoldék is mezitláb edzettek, legjobb.

Csak ez a hülye f.sz bunny terjesztette el, hogy a b.zik edzene úgy.

2022. febr. 4. 15:44
 14/19 anonim ***** válasza:
Mondjuk súlyokkal cipő nélkül nem a legajánlatosabb, ha nem is sokat de a cipő védi a lábadat a sérülésektől, plusz higiéniai szempontból is jobb ha nem osztod meg a lábgombáidat másokkal.
2022. febr. 4. 15:47
 15/19 A kérdező kommentje:

Inkább a lábam legyen gombás, mint a f.szom.

Bunny az utóbbit választaná

2022. febr. 4. 15:56
 16/19 anonim ***** válasza:

Nekem szerencsém van olyan helyen edzeni, ahol kevesen vagyunk. Olcsó rövid nadrágban, pólóban, mezítláb edzek.

A cipő nélküli edzéshez: régóta küzdősportolok, karatén pl. nálunk nincs is tatami, mégsem lett senkinek semmi baja. Bunnyval nem kell foglalkozni, szerintem egy normális edzésprogramot sem lenne képes megírni, nem hiteles.

Ha versenyre mennék, akkor előtte egy-két edzésen kipróbálnám a guggolást és felhúzást cipőben is, de szerintem nem lenne nagy különbség.

2022. febr. 4. 16:11
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Hugo Boss öltönyben. Akin nem ez van, arra megvetéssel és szánalommal nézek.
2022. febr. 4. 16:51
 18/19 anonim ***** válasza:

Mezítláb eszem ágában sem lenne járkálni ott ahol mások kinti sáros cipőben járkálnak. Cipő nélkül, de zokniban edzek.

#14 nekem pl van egy enyhe lúdtalpam, ami miatt hosszabb (5km+) séták picit kellemetlenek voltak, de mióta cipő nélkül edzek megerősödtek a talpizmaim annyira, hogy minden gondom elmúlt.

Egy hátránya, hogy egyszer ráejtettem egy 20as tárcsát a lábamra és a nagylábujjamon eltört a köröm😂

2022. febr. 4. 19:09
 19/19 anonim ***** válasza:
Convers tornacsuka, pamut rovidgatya meg egy barmilyen triko
2022. febr. 5. 08:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!