11/19 anonim válasza:
Én értem, hogy testépítő, de attól még ocsmány az emberek 99%-ának ez a testépítő vonal.
Nyilván vannak sörhasú emberek is, de attól még hogy szét van gyúrva, mint egy kalács, ronda növekedési hormonos gorilla feje van.
12/19 anonim válasza:
Azt viszont nem érted, hogy ez semmit sem számít. Ez élsport. Fogadd el mint a dagadtakat.
Az ő baráti köre nyilván nem ilyen szemléletű emberekből áll, mint az emberek 99%-a.
13/19 anonim válasza:
Engem a maratoni futóktól kap el a hányinger ezért nem nézegetem és nem reagálok rájuk. Ilyen egyszerű.
14/19 anonim válasza:
Értem én, de attól még ocsmány. Maratoni futók detto :)
16/19 anonim válasza:
Kit vágnál gerincre, egy röpladázó csajt vagy egy testépítő "nőt"?
Na ugye.
Nőknél nehogy azt higyjétek, hogy annyira bejövős ez az előember fej + 130kg gólem forma.
Nyilván elkalandoztam most itt a kérdéstől, igen, naturál ez az ember.
17/19 anonim válasza:
Igen.
Szalonnát eszik.Azt mondja az a legjobb izomra.
18/19 anonim válasza:
Hot blood-ot én is ittam régebben, ne vicceljünk már hogy attól néz ki így.😂
19/19 anonim válasza:
Idegyultek a 10 evesek? A testepitpk meg a magadfajtat nevetik ki 🤷♂️ kinek mi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!