Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit egyek, hogy az izmaim...

Mit egyek, hogy az izmaim nőljenek és ne a hájam? Tejfehérje érzékeny vagyok valamint nincs pénzem táplálékkiegészítőkre.

Figyelt kérdés
Tehát semmilyen tejes dolgot, tejterméket nem ehetek és nincs pénzem táplálèkkiegészítőkre. Pl a Biotech temékeire vagy más hasonló cég termékeire sem. Köszi a válaszokat.

2022. febr. 1. 14:38
 1/8 anonim ***** válasza:
82%
Hus, tojas, zoldseg.. A szokasosat
2022. febr. 1. 14:44
 2/8 anonim ***** válasza:
31%

Gyúrás sosem a csórók sportja volt.Ha tetszik ha nem, ehhez a sporthoz sok pénz kell.Lehet bohóckodni naturálan, meg edzegetni, de ez nem erről szól.

Ha még tápszerre sincs pénz, hagyd ezt a szép sportot, nem neked való.

2022. febr. 1. 15:42
 3/8 anonim ***** válasza:
77%
Tudod mit egyél? Tanulmányokat és tudományos cikkeket. Tanuld meg, hogy mi a kalória és mik a makrotápanyagok, és akkor nem kell ilyen kérdéseket kiírogatnod.
2022. febr. 1. 15:47
 4/8 anonim ***** válasza:
76%

Csirkemell, pulykamell, tonhal, tojás(fehérje), bab, borsó, csicseriborsó, sárgaborsó, lencse, vöröslencse, tofu.

De előbb tényleg olvass a kalóriáról, makrokról, izomtömegnövelésről. Pl. hiába kajálsz egész nap babot, mert annak a szénhidrát tartalma is nagyon magas.

2022. febr. 1. 16:06
 5/8 anonim ***** válasza:
80%
mintha a konkrét élelmiszeren múlna, hogy az izom vagy a háj fog nőni. a kérdező szerint vannak olyan élelmiszerek amik az izmot növesztik, meg vannak olyanok amik a zsírt? biológiából mindig megvolt a kettes? ennél még a 6 éves lányom is többet tud a táplálkozásról.
2022. febr. 1. 16:13
 6/8 anonim ***** válasza:
56%

kalóriát számolni inygen van

keress egy online kalória kalkulátort és számold ki hogy a tömegnöveléshez mennyi kalória kell ; tölts le egy kalóriaszámláló appot, tedd elérhető helyre a konyhai mérleget és szépen kezdd el számolni a olgokat, tartsd a keretedet makrotápanyagokban és kalóriában is - ez eddig mind ingyen van

emellett eddz annyit, hogy az tömegnöveléshez megfelelő mennyiségű és intenzitású legyen - feltételezem a kérdésből hogy ez megvan

emellett pedig kövess egy egészséges étrendet csak magasabb fehérjetartalommal. abszolút nem szükségesek a porok és kiegészítők a fejlődéshez, csak sokaknak úgy könnyebb. pl édességekbe téve nagyobb fehérjetartalmú sütiket tunak készíteni

tehát egészséges étkezésnél minden étkezésben legyen valamilyen zöldség, valamilyen lassú felszívódású szénhidrát (durum tészta, teljes kiőrlésű kenyér, krumpli, rizs, bulgur stb) és valamilyen fehérjeforrás (túró, tojás, light sajt, cotage cheese, tofu, sovány húsok, magas hústartalmú sonka). meleg étkezésre mehet a hús + köret + zöldség kombináció, meleg reggelire p rántotta, hideg étkezésre tojáskrém vagy tonhalkrém, vagy szimpla sajtrkémes sonkás kenyér zöldséggel, határ a csillagos ég, csak légy kreatív, hogy ne und meg

ha pedig már nagyon magas zsinten vagy (amit a krédéseből íélve kétlek), akkor elkezdheted az edzés utáni fehérjepótlást. ezt én pl úgy kezdtem, hogy megettem rögtön az edzés után egy csomag túrót, amiben pont annyi gramm fehérje volt mint ami az akkori testúlyomhoz és céljaimhoz kellett. nem mondom hogy isteni finom volt, de elég oclsón megvolt a fehérjepótlás

szóval igazából a lényeg a megfelelő kalória, a minőségi összetevők és a megfelelő fehérje-zsír-szénhidrát arány

ételötleketben sokat tud segíeni a youtube és intagram, pl johhny v, dennis burkhardt, sportaholic, gökler kriszti, kyra pro, natasha oceanne és még sokan mások akik fitness témában mozognak és vannak bőven mit ettem ma videóik. a fehérjeporos vagy fehérjeszeletes részeket te nyilván nemt uddo reprodukálni de a többi tékezséből ihletet tudsz meríteni

és a végére anniyt, hogy mikor elkeztem, a szüleimmel laktam akik nem támogattak és nagyon nem étkeztek egészségesen, de megoldottan mindig a kajámat a meglévő alapanyagokból, csak okosan és kreatívan kellett összeválogatni (szerencsére mára már aktívan támogatnak, néha még főznek is rám és minden makrót meg kalóriát kimérnek)

2022. febr. 1. 20:18
 7/8 anonim ***** válasza:
23%

Reggel: Csirkemell, rízs, brokkoli

Tízórai: Csirkemell, rízs, brokkoli

Ebéd: Csirkemell, rízs, brokkoli

Uzsi: Csirkemell, rízs, brokkoli

Vacsi: Csirkemell, rízs, brokkoli

Fő a változatosság! Jó étvágyat kívánok hozzá!

2022. febr. 2. 13:55
 8/8 A kérdező kommentje:
A normális válaszokat köszi, ment a zöld kéz, főleg a 6-nak. Nem tudom mért pontoztátok le :( szerintem a leghasznosabb ő volt.
2022. febr. 2. 15:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!