Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Létezik ilyen? Es ha igen...

$$$$$ kérdése:

Létezik ilyen? Es ha igen akkor hol tudom beszerezni?

Figyelt kérdés
Az alapvető problémam az, hogy nallunk a teremben az 55 kg-s a legnagyobb kezi súlyzó ami nem tul nagy(tudom nyomjak ruddal, ugy is szoktam csak van egy váll serulesem ami miatt nem bírom jelenleg a rudas nyomast). Jelenleg úgy oldom meg hogy gumi szallagokkal rögzítek ra plusz súlyt. De az jutott eszembe hogy mennyivel egyszerubb lenne ha lenne egy gumi "burkolat,,(nem tudom hogy fogalmazzam meg). Amit csak rá kell húzni a plusz sulytarcsara és aztan a kézi súlyzóra. Probáltam neten keresni ilyet de nem talaltam. Remelem tudjaktok hogy mire gondolok😅.

2022. jan. 25. 13:52
 1/6 anonim ***** válasza:
Ilyenről még nem hallottam. Viszont ha egy erős gumiszalagra ráállsz és az emelő kezeddel a súlyzóhoz szorítod, akkor is meg tudod növelni az ellenállását.
2022. jan. 25. 14:02
 2/6 anonim ***** válasza:
Más módja is van ennek. Lassítsd be a mozgást, végezz nagyobb mozgástartományt, ha esetleg még tudsz, túl azért ezt ne told, mert szakadás lehet belőle.
2022. jan. 25. 14:38
 3/6 A kérdező kommentje:

-Első vallaszoló: az a baj ráálni nem tudok mert fekvenyomok vele. Valamint a gumiszallagot rögziteni se tudom mert ugye fel kell rugni mind a két egykezes súlyzót. Tehat csak a plusz súly rákötése az opcionalis.

-Kettes vállaszoló: Teljes mozgastartomanyban dolgozok azzal nincs baj. Az ismetleseim se gyorsak. Amugy ezzel a rakötős megoldassal amit most csinallok sincs nagy baj. Csak oda kell figyleni hogy rendesen rákössem es ne essen a fejemre a plusz súlytárcsa 😂.

De akkor jól sejtettem hogy sajnos nincs ilyen. Azért köszönöm a vallaszokat 😀!

2022. jan. 25. 15:08
 4/6 anonim ***** válasza:
Vezesd át a hátad alatt a szalagot és a két végét markold a súlyzókhoz.
2022. jan. 25. 17:07
 5/6 anonim ***** válasza:
elotte faraszd ki a melled egy kicsit, igy gyengebb lesz, és nehezebbnek fog érződni
2022. jan. 25. 22:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Igy megjobban szetfogod cseszni a vallad. Nalunk van 60as is, azzal nyomtam meg vallbol 40esekkel, oldalemeles 25 meg ilyesmik.. le is serult persze. Ezt mar 2x eljatszottam. Honapokat vett el. Inkabb mar elofarasztom
2022. jan. 26. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!